Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk mennyire baj ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mennyire baj ha egy lánynak nem szép a haja?

Figyelt kérdés

ez most inkább a fiúk hoz szól hogy hogy mennyivel lesz kevésbé vonzó egy lány (16 éves vagyok) ha nem szép a haja? Hosszú fekete hajam volt és hülye voltam es elrontottam kiszokitettem es mostmár jobb allapotban van mar visszafestettem barnara viszont kb a mellemig ér es elől látszik h le van törve ilyen lépcsőzetesen és nem néz ki jól .

Most fogok találkozni egy fiúval aki bejön es felek hogy csunyanak fog tartani a hajam miatt

2023. szept. 25. 20:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
22%
Mi tart vissza, hogy levágassad a ronda hajvégedet? Késik a zsebpénzed?
2023. szept. 25. 20:47
 2/11 anonim ***** válasza:
10%
küldj egy képet, nemtudom milyen így...
2023. szept. 25. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
11%
persze arcodat kitakarod
2023. szept. 25. 21:07
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Kuld kepet

Arcodat takard ki!

2023. szept. 25. 21:17
 5/11 anonim ***** válasza:
6%
Huzz sapkat
2023. szept. 25. 22:30
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Ezek apróságok:D Nem félig kopaszra égtél, ami téged zavar, neki valószínűleg fel sem fog tűnni, mert ugyanúgy stresszelni fog a saját bajain:D
2023. szept. 25. 23:25
 7/11 anonim ***** válasza:
89%
A srácok többsége nem veszi észre az ilyen apró dolgokat és ezt magamon is gyakran tapasztalom.
2023. szept. 26. 01:14
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
Nem veszünk észre ilyen apróságokat, nyugi.
2023. szept. 26. 05:10
 9/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell befesteni semmilyen színre. A természetes a legszebb. Ha nem fested többet, akkor szép lesz és nem kell ilyenek miatt aggódnod.
2023. szept. 26. 12:49
 10/11 anonim ***** válasza:
92%

szerintem nem számít éppen milyen a hajad vége, ha túl zsiros lenne az gáz lenne.. egyébként meg kösd fel és akkor nem fogja nézni..

ha magaddal nem vagy megelégedve akkor azt fogja látni más is, nem kell rajta stresszelni

2023. szept. 26. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!