Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan lányok akiknek az IQ szintje magasabb mint a szobahőmérséklet és nem is rondák?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 21:26
21/33 anonim válasza:
Az önhittséged, az. És inkább szánalmas.
22/33 anonim válasza:
Hogy lehetsz ekkora beképzeld majom?
23/33 anonim válasza:
Szerintem az hogy csúnya vagy okos valaki igenis relatív. Hiszen mindenkinek más szép, lehet hogy a te ideálod nekünk nem tetszik. Lehet ebbe is bele fogol kötni de ha így állsz a világhoz egy besavanyodott alkoholista leszel akinek semmi sem jó és nem a belsőt nézi csupán csak a felszínt kapargatja. Annyi embernek más az élete sose tudhatod mást mi tett azzá.
24/33 A kérdező kommentje:
22
az beképzelT, te majom
2023. aug. 3. 14:56
26/33 anonim válasza:
Elírtam a "t"-t így van. Én belátom te mikor fogod a te hibád belátni? 22-es és a 23-as voltam,
27/33 anonim válasza:
Én meg a 19, 21, 25. És egyezik a véleményem a 26ossal.
28/33 anonim válasza:
Az ilyen toxic emberek mindenhol csak csökkentik az esélyeiket. Ha fele ennyire lennék intelligens sem választanék egy hozzád hasonlót. Lehet hogy valaki neked "csúnya" vagy "buta" de még mindig 1000x jobb lesz. Olyan vagy mint egy szép alma ami rohad. De lehet kívülről sem szép, ezért nem akar senki.
29/33 anonim válasza:
Persze, a sportlétesítmények környékén keresgélj, csak aztán tudjad hozni a formát amit ezek a típusú lányok elvárnak!
30/33 anonim válasza:
Ajánlom a női kéziseket / úszókat / röplabdásokat, / ping pongosokat, vagy a sakkozókat!
U16-tól a válogatottig, ami csak bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!