Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan lányok akiknek az IQ szintje magasabb mint a szobahőmérséklet és nem is rondák?
Figyelt kérdés
2023. aug. 2. 21:26
11/33 anonim válasza:
Léteznek. Ha nem látod őket, valószínűleg a Te IQ-ddal van baj...
12/33 A kérdező kommentje:
az enyémmel nincs baj ne aggódj
2023. aug. 2. 23:19
13/33 anonim válasza:
Én nem aggódnék sosem azért, mert valaki hülye. Tudomásul veszem, a haranggörbe miatt ez törvényszerű.
14/33 A kérdező kommentje:
én okos vagyok
2023. aug. 2. 23:31
15/33 anonim válasza:
Köszönöm a csodás megállapítást hogy ronda vagyok. Biztos láttál hogy erre jutottál. (7-es válaszoló). Amit írtam nem hozható összefüggésbe a kinézetemmel, ha rám írják, ha másra, ugyanaz a kimenetel.
Okos lehetsz, IQ magas, érted, de nem vagy érett. Lehet ezért kerülnek el a lányok akiket keresel.
16/33 A kérdező kommentje:
nem ők kerülnek engem hanem én őket xDD
2023. aug. 3. 00:11
17/33 A kérdező kommentje:
mármint azokat kerülöm akik rondák és/vagy buták, akiket keresek azok nem tudnak elkerülni mivel nem is biztos hogy léteznek
2023. aug. 3. 00:13
18/33 anonim válasza:
Szóval ez inkább a "savanyú a szőlő" esete...
19/33 anonim válasza:
18: pontosan. Azért az a beszólás , hogy "en okos vagyok", mindent visz! 🤣
20/33 A kérdező kommentje:
19
mi olyan vicces ezen? tán irigy vagy?
2023. aug. 3. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!