Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék olyan lányt aki introvertált, gamer, animés és nincsenek barátai?
Hányszor teszed még fel ezt a kérdést? Azt hiszed hogy majd valaki fog mást vagy újat mondani mint eddig? Ahelyett hogy itt várnád ugyan azokat a válaszokat mint az előző 4-5 alkalommal amikor kiírtad a kérdést, menj és keress párt! Vagy ülj a gép előtt és próbálkozz ott tovább! Keress rá neten hogy mivel játszanak sokan, nézz utána, nézz szét! Itt már nem kapsz új választ. Nem értem mit vársz attól hogy kétnaponta megkérdezed hogy mit kéne tenned. Szerintem te is érzed hogy nem ez a megoldás.
Az élet nem annyiból áll hogy introvertált vagy, gamer és animés. Gondolom nem csak ennyi vagy. Fejleszd önmagad, utazz, találj ki programokat, foglald le magad. Értem én hogy társat akarsz de előtte magaddal kell tisztában lenned. Ha nem szeretnél kimozdulni azzal sincs baj, de szerintem ne nagyon várd hogy valaki ebben szeretne veled osztozni hónapokon vagy éveken keresztül. Animével és játékkal nem tudom hogy akarsz kapcsolatot fenntartani(bár ki tudja?)
Légyszíves Ne tedd fel többször a kérdést!
"szerintem ne nagyon várd hogy valaki ebben szeretne veled osztozni hónapokon vagy éveken keresztül."
pedig biztos van valaki aki hozzám hasonlóan introvertált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!