Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy olyan barátnőre vágyom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy olyan barátnőre vágyom aki bújós, aranyos és őszintén szeret, léteznek még ilyen lányok?

Figyelt kérdés

2023. júl. 7. 13:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Olyan lány nincs, aki bárkit őszintén szeret. Olyan lehet, hogy ismerkedsz és megszeretitek egymást. Feltétel nélküli szeretet meg nincs, azt csak anyukádtól kaphattad meg. Párkapcsolatban vonzódhatsz az illető bizonyos tulajdonságaihoz. Ugye amíg nem ismered, addig ezek csak a külsőségek, aztán derül ki a többi idővel.
2023. júl. 7. 16:02
 12/30 A kérdező kommentje:

11

nyilván nem úgy gondoltam hogy meglát és abban a másodpercben belém szeret, persze hogy először megismerkednénk meg ilyenek, nem gondoltam volna hogy lesz valaki akinek ez nem egyértelmű

2023. júl. 7. 16:17
 13/30 hungarikum_202 ***** válasza:

[link]

2023. júl. 7. 16:36
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig sok ilyen kérdés volt már. Mert amikor magányos az ember, akkor azt hiszi, majd bárkit elfogad. Hogy aki végre szeretné őt, azt tutira ő is fogja. De ez irreális elvárás és magad alatt vágod, ha ezt rárakod már ismerkedéskor valakire, bárkire, aki kicsit is tetszik. Akkor jönnek az ilyen megfelelési kényszeres viselkedések, hogy megkapd a másikat. Aztán meg a düh, ha az pont ezért megijed és menekülőre fogja hála helyett.
2023. júl. 7. 16:56
 15/30 A kérdező kommentje:
jókat írsz csak nem ez volt a kérdés
2023. júl. 7. 17:01
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Léteznek ilyen lányok igen.
2023. júl. 7. 17:05
 17/30 A kérdező kommentje:

meg ez:

"hogy találhatnék ilyen lányokat? mert eddig csak ribizlikbe futottam bele"

2023. júl. 7. 17:13
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted miért ne léteznének ilyen lányok? A nők általában romantikusabbak, érzelmesebbek, mint a férfiak, könnyebben ölelgetik az anyukájukat, gyereküket, barátaikat, cicájukat is... De hát ők is pont ugyanolyan sokfélék is. Ezért a konkrét nőt kell megismerni, nem mész semmire egy statisztikával.
2023. júl. 7. 17:13
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
A ribizliség és bújósság meg nem egymás ellentétei. Van olyan lány, aki mindig naaaagyon szerelmes. Ahogy fiúban is van ilyen. Ilyenkor összekeverik a szexuális vágyat azzal, hogy már ismerem a másikat és még akkor is szeretem annyira, hogy más nem éri meg. De ez fiatalon, amikor még magadat se ismered és azt se tudod, mit akarsz, azért természetes valahol... Az értékrend meg nem érzelmesség kérdése, kinek mikortól számít kizárólagosnak egy udvarló. Erről érdemes nyíltan kommunikálni. Nem akkor az igazi a másik, ha gondolatolvasó, hanem ha nincsenek tabu témák köztetek.
2023. júl. 7. 17:22
 20/30 anonim ***** válasza:
A barátnőm is ilyen lány, szóval vannak ilyenek. Vele például neten ismerkedtem meg, de ismerkedni bárhol lehet.
2023. júl. 7. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!