Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés megölelni egy aranyos lányt? ⊂(・﹏・⊂)
👉👈
Tudom, hogy hülye kérdés, de... talán lesz olyan válasz, ami tetszik...👉👈
Néhányszor már álmodtam ilyesmit és az nagyon jó volt...
Baromi jó érzés volt, hogy valaki szeret és elfogad... aztán felébredtem. Nektek volt már ilyen?
Na szuper, megint egy kettő az egyben kérdés lett.^^'
Én még soha nem tapasztaltam, viszont azok alapján amiket hallottam, nagyon jó érzés. Főleg hogyha egy olyan lányt ölelsz meg akihez vonzódsz, akibe szerelmes vagy. Elvileg elfog valami meleg érzés ilyenkor.
17/F
Nekem soha nem volt barátnőm és nem is nagyon beszélgetek lányokkal. Az egyetlen kapcsolatom velük, amikor odajönnek a társaságba és öleléssel köszönnek mindenkinek, köztük nekem is.
Hogy milyen érzés?
Ha éppen nem parfümözi szét magát akkor még egész elviselhető.
Ezen kívül mást nem érzek. Kicsit félek, nehogy elrontsak valamit (pl rossz helyen érintem meg) és ebből balhé legyen.
Ezen kívül eltölt egy felemelő érzéssel. Ilyenkor érzem, hogy legalább annyit érek még, hogy megöleljenek néhanapján.
Bár a nőmentes életembe néha kicsit fura, hogy mit jön ölelgetni egy kb idegen lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!