Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tekintenek az aranyos srácokra, férfiként? 20/f
20 éves vagyok és nem volt még kapcsolatom. Elég jó kiállású srác vagyok, intelligens, kedves, szép arcú, adok magamra. Viszont nem nagyon van sikerem a nőknél.
Kicsit szerényebb, visszahúzódóbb vagyok. Munkahelyemen fiatalnak számítok az ottani nőkhöz képest, akik ilyen 26+osak. És ha beszélgetünk mindig kis kedvesek velem, szeretek is , random mondják milyen helyes vagyok, szépen mosolygok, édi vagyok.
De ilyen ,, kisfiusnak,, érzem magam.
Oké, nyilván nem ebbe a korosztályban találom meg a párom meg nem is ebbe tervezem. Csak nincs ilyen machos kiállásom és ez zavar.
Nem akarok mást adni mint aki vagyok, kicsit azért önbizalom hiányos is vagyok.
De jól vagyok így vagy próbáljak meg változni?
Kell valakinek ,,cuki fiú ,, egyáltalán ?
Nekem tök fura, hogy magadat szép arcúnak titulálod, honnan tudod, hogy tényleg szép vagy, mert mondják az idősebb nők?
A random szót a 11 éves lányom használja, kb. ez a szint beszél így, tehát szerintem is kisfius vagy minden szempontból.
De van egy jó hírem, elmulik. Tehát pár év és nem lesz ilyen problémád. 😉
Miért akarsz megváltozni? Persze a nők a magabiztos nagypofájú srácokat szeretik. Ez olyan hogy mi a nagy mellű jó seggű csajokat. És ha nem mindenki olyan? Akkor mivan? megáll a világ...hagyjad már. Nem kell megfelelni ilyen f..ágoknak élvezd amíg fiatal vagy, és így kezelnek az emberek.
Azt meg ne gondold hogy az összes férfi magabiztos meg tudja mit csinál..max előadja a nőknek ezt a fajta hozzá állást, de mi értelme előadni ha nem is akarod?...hagyd a f.ra keress olyan lányt aki illik hozzád ne ilyen vén ki vénhedt p..ákat. 29 éves vagyok ez a 26-os már túl van mindenen...fiatalt keress jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!