Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szerezzek barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek barátnőt szociális fóbiásként?

Figyelt kérdés

nincsenek barátaim, nagyon kényelmetlenül érzem magam emberek között, van hogy hetekig nem hagyom el a lakást.

"mennyé pszihológushoz" meg "előbb barátaid legyenek" meg "előbb hozd rendbe magad" kaliberű válaszokkal kíméljetek

2023. júl. 1. 19:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
96%

Hát pedig annál jobb választ nem fogsz kapni, mint hogy mozdulj ki. Ha nem hagyod el a házat mire számítasz őszintén? Hogy egy nap leviszed a szemetet és életed szerelme éppen arra fog kutyát sétáltatni, meglát és beléd szeret?

Nekem is szociális fóbiám van egyébként, mindennap küzdök ellene, nekem is az az igazi megnyugvás mikor egy hosszú nap után végre valahára hazamegyek és senkihez sem kell már szólnom. De az élet nem szólhat arról hogy otthon ülünk. Szoktasd magad az emberekhez, érjen valami inger. Nem is kell mindenkivel szóba állni. Ha már egy ember van akit el tudsz viselni, az is jobb a semminél, akkor szervezz vele programokat.

De ha ennyire nem megy, még mindig ott a tinder.

2023. júl. 1. 22:50
 12/26 Justinianus ***** válasza:
21%

A Startaprón van Úr keres hölgyet anyagi támogatással.

Ha más nincs is, pénzed csak van...

2023. júl. 1. 22:58
 13/26 anonim ***** válasza:
68%
Én nem vagyok kepes elhinni hogy léteznek ennyire hülye emberek mint a kérdező szerintem csak trollkodik.
2023. júl. 1. 22:59
 14/26 anonim ***** válasza:
89%
Pedig rendbe kell hoznod magad, amihez pszichológus és barátok kellenek. Nincs más út, ezt nem kerülheted el. Azt is fontos kiemelni, hogy nem a szociális fóbia miatt szorulsz szakemberre, hanem a jól látható szellemi problémáid miatt.
2023. júl. 1. 23:03
 15/26 A kérdező kommentje:

12

egy fillért se adnék szexért cserébe, menjen dolgozni a csaj

2023. júl. 2. 00:08
 16/26 A kérdező kommentje:

14

én rendben vagyok, nem csak az a normális akinek van 23423 "barátja" meg csak aludni jár haza

2023. júl. 2. 00:09
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ameddig nem vagy hajlandó változtatni magadon, addig nem is fog változni a helyzet...
2023. júl. 2. 01:34
 18/26 A kérdező kommentje:
tudom turbóextrovertáltként egy kevésbé szociális személy betegnek tűnhet, de valójában nem az
2023. júl. 2. 01:37
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy szóval sem mondtam hogy beteg vagy! De a saját érdekedben mondom... Keress egy pszichológust.
2023. júl. 2. 01:41
 20/26 A kérdező kommentje:
minek, semmi újat nem mondana
2023. júl. 2. 01:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!