Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek barátnőt szociális fóbiásként?
nincsenek barátaim, nagyon kényelmetlenül érzem magam emberek között, van hogy hetekig nem hagyom el a lakást.
"mennyé pszihológushoz" meg "előbb barátaid legyenek" meg "előbb hozd rendbe magad" kaliberű válaszokkal kíméljetek
Hát pedig annál jobb választ nem fogsz kapni, mint hogy mozdulj ki. Ha nem hagyod el a házat mire számítasz őszintén? Hogy egy nap leviszed a szemetet és életed szerelme éppen arra fog kutyát sétáltatni, meglát és beléd szeret?
Nekem is szociális fóbiám van egyébként, mindennap küzdök ellene, nekem is az az igazi megnyugvás mikor egy hosszú nap után végre valahára hazamegyek és senkihez sem kell már szólnom. De az élet nem szólhat arról hogy otthon ülünk. Szoktasd magad az emberekhez, érjen valami inger. Nem is kell mindenkivel szóba állni. Ha már egy ember van akit el tudsz viselni, az is jobb a semminél, akkor szervezz vele programokat.
De ha ennyire nem megy, még mindig ott a tinder.
A Startaprón van Úr keres hölgyet anyagi támogatással.
Ha más nincs is, pénzed csak van...
12
egy fillért se adnék szexért cserébe, menjen dolgozni a csaj
14
én rendben vagyok, nem csak az a normális akinek van 23423 "barátja" meg csak aludni jár haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!