Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy szerezzek barátnőt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzek barátnőt?

Figyelt kérdés
még nem volt kapcsolatom de nagyon vágyok egyre, hol kellene ismerkednem szerintetek? nem vagyok egy társasági ember, nem szoktam eljárni helyekre, online ismerkedésnél meg még nem volt sikerem

2023. jún. 28. 23:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:

"ne gondoljon ilyet, nekem nem kellenek barátok"

Aki nem képes emberi kapcsolatokat kialakítani, annak rendes párkapcsolata sem lesz.

"de lesz, nem te mondod meg"

Eddig sem volt. Eddig nem hiányzott?

2023. jún. 30. 14:28
 22/51 anonim ***** válasza:

"online ismerkedésnél meg még nem volt sikerem"

Talán nem véletlenül.

2023. jún. 30. 14:29
 23/51 A kérdező kommentje:

"Eddig sem volt. Eddig nem hiányzott?"

de, már 6 éve hiányzik

2023. jún. 30. 14:38
 24/51 A kérdező kommentje:
én képes vagyok kapcsolatokat kialakítani csak nincs rá szükségem, nagyon kevés embert tudok elviselni. a volt "barátaimat" is leépítettem
2023. jún. 30. 14:39
 25/51 A kérdező kommentje:
mikor otthon pihennék, vagy játszanék egy kávé társaságábam, de hív hogy hallod gyere már le itt vagyok a ház előtt.... olyankor öngyilkos tudnék lenni. szerencsére sikerült leráznom azt a gyereket is
2023. jún. 30. 14:41
 26/51 anonim ***** válasza:

"nagyon kevés embert tudok elviselni. a volt "barátaimat" is leépítettem"

Bocs, de neked nem barátnő, kell, hanem egy guminő. Azt akkor veszed elő arra a 10 percre, amíg szükséged van rá, utána bezárod a szekrénybe. :D

Szerinted egy barátnőnek nem lesz idénye rá, hogy időt tölts vele? És nemcsak akkor, amikor neked kedved van, hanem amikor neki kedve van, de te éppen játszanál a gépen. Vicces ember vagy te... Ja, nem.

2023. jún. 30. 14:47
 27/51 anonim ***** válasza:

"nagyon kevés embert tudok elviselni. a volt "barátaimat" is leépítettem"

Antiszociális attitűd. Indulatkezelési problémák. Van erre megoldás, úgy hívják a szakembert, hogy pszichiáter.

2023. jún. 30. 14:49
 28/51 A kérdező kommentje:
a barátnő más
2023. jún. 30. 14:51
 29/51 anonim ***** válasza:
Te már csak tudod, hiszen sosem volt olyanod.
2023. jún. 30. 14:52
 30/51 anonim ***** válasza:

"online ismerkedésnél meg még nem volt sikerem"

Miért, ott mi volt a tapasztalatod? Milyen felületen ismerkedtél? Tinder?

2023. jún. 30. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!