Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek barátnőt?
Hát figyi, ez az ismerkedés dolog olyan, hogy néha csak jön. Aztán néha akkor sem jön, ha direkt keresed. Kiszámíthatatlan.
Légy barátságos másokkal, ismerj meg másokat, az ő barátaikat, csináljatok programokat és hidd el, előbb-utóbb bele fogsz folyni olyan szituációkba, ahol egy lány megtetszik neked. Addig meg szép emlékeket szerzel és jól érzed magadat haverokkal.
Nyilván elsősorban suliban tudod ezt megtenni, de ha jársz mondjuk edzésre meg ilyenekre, akkor ott is vannak haverok akikkel csavaroghattok ide-oda.
A lényeg, hogy ne kergesd, mert belefáradsz. Tedd ki magadat új helyzeteknek, ismerj meg másokat, menjetek helyekre és előbb-utóbb eljön a szerelem is.
4
airsoftozni lányok is járnak? ez nekem új, bár engem nem érdekel az airsoft így valszeg sose fogok menni de azért köszi a tippet
5
de minek kellenek ehhez barátok? a barátok és a párkapcsolat 2 külön dolog, ez olyan mintha azt mondanád hogy targonca jogsi kell hogy tudjak autót vezetni
Kedves kérdező.
Szoktak lenni.De nem nagy számban.Játékokban 95%-a férfi.De ugyan úgy társaság ott van.Lehet hogy össze barátkozó valakivel s utána megismerése egy lányt.
Enni nem olyan rég kezdtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!