Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen tarskeresesi technika ha odamegyek a csajhoz utcan barhol (18+) h szia insta kovetoket gyujtok bejelolsz? Aztan ha akar beszelget ha nem nem 1/perc egy csaj megis jobb mint egy tinder. Ki mit mond?
"Szia insta kovetoket gyujtok bejelolsz?"
Mi a pék fszáért jelölnék be egy random embert?
Szóba sem állnék veled, minden ilyen leszólítós koldulást utálok, sziaaa, érdekel a gyerekvédelem, sziaa van egy perced rákos gyerekekre, sziaa a kispandák egyedfejlődésének kutatására gyűjtünk, sziaa van egy cigid, a vak anyámnak kell... szó nélkül megyek el az ilyenek mellett, az utcán nem is értem ki áll szóba ezekkel.
Mert ki vagy te, hogy akarjalak követni? Mint "tartalom készítő" ( 🤡) mit tennél hozzá az én életemhez egy követéssel? Egyáltalán miért érdekelne a 6 milliomodik senki a semmi életével? Te jobban élnéd az átlag életed, mint én?
Tőlem nem tennéd zsebre amit kapnál egy ilyen kérdésért. Egy beképzelt majomnak gondolnálak. Csajozásnak meg óvodás szint...
Ha csajozni akarsz pont le$7@rom az instádat. Rád lennék kíváncsi, mint ember. Nem arra, hogy éppen hány ilyen lájkvadász átlag alatti szépség dőlt be egy ilyen idétlen dumának vagy miket posztolsz. Vagy ha a posztjaidból derülne ki milyen személy vagy az még rosszabb. Ez azt jelentené számomra, hogy mindent is kiraksz és semmi magánéleted nincs. Köszönöm, nem akarnék egy bazári majom lenni egy sztori posztban, aki csak arra jó hogy mutogasd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!