Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elég fura dolog történt, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elég fura dolog történt, mit tegyek? A kiszemeltem letiltott, ráadásul még jelentett is, majd kvázi egy majdnem mellvillantós képet rakott ki, és "írjatok, osszátok!" sztorit rakott ki?

Figyelt kérdés
Semmit, ismétlem, semmit nem csináltam, nem írtam rossz dolgokat neki, abszolút normálisan viselkedtem, utóbbi napokban nagyon jól elvoltunk. És persze nem lehet beszélni vele.
2023. jún. 7. 13:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
jah oké így érthetö
2023. jún. 8. 15:42
 12/15 anonim ***** válasza:

szerintem ezt a lányt hagyd a fenébe

Megértem hogy szimpatikus volt, de ez a viselkedés egyártalán nem egy megbízható személyre utal.

Ne is érdeklődj hogy miért csinálta. Ha féltékennyé akar tenni akkor megtanulja hogy egy ilyen 180 fokos forulat egyáltalán nem okés és ha egyszerűen nem vagy neki érdekes akkor úgy sem tudsz tenni semmit.

2023. jún. 9. 12:27
 13/15 A kérdező kommentje:
Update: feloldott, megkérdeztem, hogy ugyan ezt miért és hogy, azt mondta, hogy hát rossz kedve volt. Mondom, értem, és a mellvillantós kép? Azt mondja, hogy hát itt a nyár. Mondom, jó, de mégis nem kicsit túlzás ez. Mondja hát van aki bikinis képet tölt fel. Mondom, rendben, de ugye nem akarja, hogy ribnek gondolják? Mondja hát nem. Beszélgettünk kicsit. Mondom ne haragudjon, el kell mennem egy kicsit, mert hulla fáradt vagyok, ledőlök, és fejtse már ki addig, hogy miért kellett emiatt engem letiltania... Visszamegyek, hát persze, hogy letiltott.
2023. jún. 9. 21:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak ismételni tudom magam

"azt javaslom, hogy felejtsd el, de úgysem fogod, mert amint küld valami jelet, te ismét a lába elé veted majd magad"

Ha újra feloldana, újra keresnéd a lehetőséget, hogy megbocsájthass neki, és játsszon veled tovább. Ne legyél pondró. Engedd már el a francba.

2023. jún. 10. 10:24
 15/15 anonim ***** válasza:

hagyd a fenébe, gondolom nem akarsz olyan barátnőt aki hirtelen ilyen kiszámíthatatlan dolgokat csinál és nem is magyarázza el, sőt már maga a mellvillantós fotó sincs neked rendben

nem kell vele foglalkozni, sok szerencsét még!

2023. jún. 11. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!