Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég fura dolog történt, mit tegyek? A kiszemeltem letiltott, ráadásul még jelentett is, majd kvázi egy majdnem mellvillantós képet rakott ki, és "írjatok, osszátok!" sztorit rakott ki?
szerintem ezt a lányt hagyd a fenébe
Megértem hogy szimpatikus volt, de ez a viselkedés egyártalán nem egy megbízható személyre utal.
Ne is érdeklődj hogy miért csinálta. Ha féltékennyé akar tenni akkor megtanulja hogy egy ilyen 180 fokos forulat egyáltalán nem okés és ha egyszerűen nem vagy neki érdekes akkor úgy sem tudsz tenni semmit.
Csak ismételni tudom magam
"azt javaslom, hogy felejtsd el, de úgysem fogod, mert amint küld valami jelet, te ismét a lába elé veted majd magad"
Ha újra feloldana, újra keresnéd a lehetőséget, hogy megbocsájthass neki, és játsszon veled tovább. Ne legyél pondró. Engedd már el a francba.
hagyd a fenébe, gondolom nem akarsz olyan barátnőt aki hirtelen ilyen kiszámíthatatlan dolgokat csinál és nem is magyarázza el, sőt már maga a mellvillantós fotó sincs neked rendben
nem kell vele foglalkozni, sok szerencsét még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!