Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó módszer lehet ha egy másik lány álltal ismerem meg a kiszemeltemet?
Figyelt kérdés
10.es fiú vagyok, van egy lány akivel jóba lett lettem és az ő osztálytársa a kiszemeltem. Az jó módszer lehet ha kikérdezem őt a csajról és így már könnyebb lesz vele ismerkednem hogy több mindent tudok róla?...ja és mindezt üzenetben2021. nov. 24. 20:40
1/4 anonim válasza:
Nem jó a taktika mert ha esetleg tetszel neki akkor kevesebb esélyed lesz. Más témát hozz fel
2/4 anonim válasza:
Az egyik legrosszabb. Egyrészről hamar leesik neki hogy mi a célod és nem lesz boldog, másrészt megindul a pletyka tőle hogy mekkora egy beszri gyerek vagy.
Jó tanács a jövőben: ne azért ismerkedj/barátkozz valakivel mert kiakarod használni, elég féreg viselkedés.
Ha az osztálytársa tetszik, akkor odamész hozzá, bemutatkozol és elkezdesz beszélgetni vele. Max. lekoptat, ami akkor is megtörténne ha "infókat" szereznél róla.
3/4 anonim válasza:
Ez max abban az esetben működhet, ha a lánnyal nagyon jó barátok vagytok. Minden egyéb esetben nem javaslom ezt a taktikát.
4/4 anonim válasza:
Semmiféle képp nem ajánlom!
Egyrészről mert mivel lány, ezért elég hamar kiszúrná a célod.
Másrészt pedig ha már olyan jóban vagytok, lehet h a csajnak bejössz, de te csúnyán össze töröd azzal, hogy "hooppsz nekem az osztálytársa tetszik"
Legyél, tökös, és itt jön a face to face és mond el neki! Ismerd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!