Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy megbizonyosodjak róla,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy megbizonyosodjak róla, hogy esetleg tetszem neki, ez jó módszer lehet?

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben nagyon el kezdtem vonzódni egy lányhoz, de nem ismerjük egymást, csak a nevét tudom és azt, hogy minél többet látom azzal arányosan kezdenek elmélyülni az érzelmeim iránta. A netes ismerkedés kizárva, mert nincs profilképem és így vissza sem jelölne, mez ez a módszer egyébként sem a kedvencem, tehát marad a személyes. Tudni kell, hogy nincs sok bátorságom leszólítani és mivel nem ismer a következőt találtam ki: Ha éppen szembejön a folyosón, vagy csak valahol véletlen összenézünk, akkor rámosolygok. Ha tetszem neki akkor gondolom visszamosolyog és majd akkor megyek oda hozzá beszélgetni. Ez működhet? Tekinthető ez jelként, ha visszamosolyog? Vagy várjam meg, hogy több ilyen alaklom legyen? Vagy mit tegyek? Nagyon szeretném megismerni, de valamiért rettegek is így a semmiből rárontani, hogy figyelj csak, ismerkedjünk.
2018. nov. 7. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez a mosolygós ötlet szerintem a legjobb, hogy kiderítsd, viszont 1 kérdés:

Leszólítani nem mered, akkor hogy lenne bátorságod elkezdeni beszélgetni vele?

Amúgy még annyit, hogy ha bátortalan vagy, kérj meg valakit (ha pl ismered egyik barátnőjét, vagy egyik barátodat), hogy segítsen neked.

Remélem tudtam segíteni ^^

2018. nov. 7. 17:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, csak addig vagyok bátortalan amíg nem kapok egyértelmű visszajelzést, ha visszamosolyog többször is, akkor valószinűleg nem küld el amint leszólítom. Én is máshogy kezelek egy idegent aki hirtelen leszólít, mint ha ez a lány szólítana le, kit szintén nem ismerek, de érdeklődöm. Csak érdeklődöm, hogy ez a mosolygás tényleg járható út-e és venni fogja a lány a célzást avagy sem.
2018. nov. 7. 17:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy veszi-e a célzást vagy nem, az személy függő. De a lényeg, ha visszamosolyog és odatudsz menni, akkor már nincs vissza út, próba szerencse.
2018. nov. 7. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Magamat ismerve még akkor sem mernék, csak most nagy a szám :D
2018. nov. 7. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Venni fogja a célzást, de szerintem, ha első alkalommal nem mosolyog vissza, próbáld meg még, mert lehet meg fog lepődni, ha random ember rámosolyog. Ritkán van ilyen:D

De mindenképp próbáld meg, nagyon jó ötlet:)

2018. nov. 7. 17:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Muszáj valamit lépnem, mert már rosszul leszek (jó értelemben) ha csak rá gondolok. Akkor próbálgatom a mosolygást, hátha észreveszi, hogy létezem :)
2018. nov. 7. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!