Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha valaki összejött a kiszemeltemmel?
Szia!
Bízom benne, hogy sokáig. Nekem is ez az első, 3 éve tart és szintén érzem, hogy ő az IGAZI.
Nem szép dolog más szakítását kívánni azért, mert a srác nője neked is bejön. Ha ők tényleg boldogok együtt, akkor örülj neki, vagy legalább engedd el.
A lány szemével nézve: nekem nagyon nem esne jól, ha valaki a kapcsolatom végét várná azért, mert tetszem neki.
Persze lehet, hogy nem tart nekik sokáig aztán rástartolhatsz. De azért gondolj bele, lehet nem vagy ezzel egyedül.
Lehet, hogy összejöttök x idő múlva aztán lesz egy srác, aki csendben várja a kapcsolatotok halálát. :)
Én az első barátommal 4 évig voltam együtt.
A szakításuk helyett inkább arra koncentrálj, hogy legközelebb tökösebb legyél, és ha tetszik egy lány, merj odamenni, kezdeményezni.
Ez mekkora cuck lúzer megközelítés :D Jézusom. Ha bele vagyok zúgva valakibe nem arra gondolok mosolyogva, hogy épp más farkán lovagol. Pfppffuafh
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!