Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen taktikával tudnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen taktikával tudnék csajt szerezni?

Figyelt kérdés

#még szűz vagyok getszi
2023. máj. 27. 00:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

"bár a sikerre hangolva nevű YouTube csatorna sok jó dolgot mond."

pont nem, az fasságokat mond

2023. máj. 30. 15:57
 12/18 A kérdező kommentje:

"Próbálj meg barátokon keresztül ismerkedni,"

nicnsenek barátaim

2023. máj. 30. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel semmi baj, nekem sincsen kimondottan "barátom".

Igaz barátot nehéz találni, de viszont próbálj meg olyan emberekkel beszélgetni, akik hasonló gondolkodású egyének mint te,ez nehéz tudom,de fokozatosan próbálj meg nyitni az emberek felé.

Egy időben én sem mertem nyitni az emberek felé, de elkezdtem kisebb kéréseket tenni feléjük például: kértem egy zsepit vagy tollat, radírt

Később egyszerű témákkal indítottam például: mit fogsz csinálni hazaérsz a suliból? vagy egy régebbi eseményről, kezdemtem el vele beszélgetni* ami a suliba vagy az osztályba történt meg.

Később természetesen hozzám is odajöttek beszélgetni,veled is ez lesz,hidd el😉

Épp ezért először próbálj meg barátokat találni magadnak, így könnyebb lesz a kommunikáció,és az ismerkedés is jobban fog menni.

Az ismerkedés=barátkozással

Eleinte még csak ismerősök vagytok, kis idő utána fog kiderülni hogy lesz e köztetek bármi, szóval ezért célszerű a magát a barátkozást megtanulni.

Mi nem érthetően írtam le mindent.

Amúgy különben én szívesen beszélgetek veled😁

2023. máj. 30. 21:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok, olvastam el mit jelöltél meg kérdésed alá.

Hát haver Utolsósorban azt tudnám tanácsolni, engedd el ezt a stílust

2023. máj. 30. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
A hagyományos módszer már testidegen? Nézed sokat és sokszor. Megszólítod, beszélgetni próbálsz. Meghívod egy üdítőre, vagy fagyira. Elhívod moziba, bulira. Táncolsz vele. Virágot adsz neki. Meghívod vacsorára. Kirándulni. Hazakísérni. Megcsókolni. Következő randit kérni. És nem nyomkodni közben a telefont. Ja, és ha nem akarja, nem erőszakoskodsz. És ne csinálj hülyét magadból!
2023. jún. 3. 11:15
 16/18 anonim ***** válasza:
46%

Odaméssz a csajhoz ês mondod neki -

Gyulus vagyok akkor kezdhetjük?

Meglásd el fog ájulni a gyönyörtől!

2023. jún. 3. 23:31
 17/18 anonim ***** válasza:
#9 Anya, te vagy az? :)
2023. jún. 4. 08:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Persze édes fiam,kell valami? 😉
2023. jún. 4. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!