Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Küldtem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Küldtem egy bikinis képet egy fiúnak, és küldött egy reakcióvideót... Három negyvenes pasas volt rajta?

Figyelt kérdés
Tapsoltak, meg mondták, hogy "vedd leeee, vedd leeee, vagy megy a kép a papának" meg "megyünk a sulidhoz"! Akkor most átvertek? Ráadásul ilyen "sittes" fejük volt, félek kicsit tőlük.
2023. máj. 25. 13:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy csak poénból küldőtt egy random videót 40-es emberkékről? Értem hogy mit akarsz mondani,de nem tudjuk hogy a sráccal mennyit beszéltél,felhívtad e stb...mindegy ilyen esetben csak ignorálni kell az egészet,ha továbbra is hasonló dolgokat küld akkor viszont tényleg szólni kell valakinek
2023. máj. 26. 23:03
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Mit gondoltál ami a netre kikerül onnan soha nem megy le,ezt jól jegyezd meg úgy csinj akármit! Hidd el,nekem is mondták már,biztos hogy nem,élőbe magánélétbe láthassa de a neten én nem küldözgetek semmit,mert azonnan nem fog lemenni,ki tudja mitcsinál vele.
2023. máj. 27. 01:13
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Hiába csinálják meg profin, ha nem küldesz nekik ilyen képet. Remélem tanulsz belőle.
2023. máj. 27. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!