Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odajött hozzám egy 38 éves pasas, és azt mondta, hogy oké, kopaszodik, meg családapa kellene, hogy legyen, de mégis összejönne velem, ha nem gáz?!
Figyelt kérdés
16 vagyok, erre mit lehet reagálni? Mondta, hogy bármit megtesz értem végre....2023. máj. 20. 17:58
1/14 anonim válasza:
De, nagyon gáz. Vigyázz magadra. Ha nem száll le rólad, szólj a szüleidnek is.
2/14 anonim válasza:
Köszönd meg, és csináld, amit mond!
3/14 anonim válasza:
Mondj igent, ha bejön.
Mondj nemet, ha nem.
Nem olyan bonyolult a képlet.
Én is ismerkedtem már a harmincas éveim közepén tinilánnyal, de mindketten toronymagasan az átlag felett voltunk sok szempontból, így működött a dolog. A kor csak egy szám, de azért tudni kell érzelmi intelligánciával kezelni a különbségből fakadó szitukat.
4/14 anonim válasza:
Nagyon gáz. Legalább 18 alá ne menne...
7/14 anonim válasza:
naponta jön 30 éves pasasról kérdés...
9/14 anonim válasza:
Tetszik neked? (különben nem írtad volna ki ezt a kérdést)
10/14 A kérdező kommentje:
Nem, abszolút nem tetszik, de érdekes a viselkedése.
2023. máj. 20. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!