Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Odajött hozzám egy 38 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odajött hozzám egy 38 éves pasas, és azt mondta, hogy oké, kopaszodik, meg családapa kellene, hogy legyen, de mégis összejönne velem, ha nem gáz?!

Figyelt kérdés
16 vagyok, erre mit lehet reagálni? Mondta, hogy bármit megtesz értem végre....
2023. máj. 20. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Nem rendőrség, álljatok már le... Ti a szexuálisan perverz 38 évesen kívül másfajta 38 évest nem tudtok elképzelni? És ha egy szűz, normális, tanult srác, aki a házasságig vár? Az többet ér mint a legtöbb 17 eves csak a szexhez ertő takonygyerek...
2023. máj. 20. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
87%
#11 De, el tudok, csak a nem perverz 38 évesek normál esetben nem 16 éves lányokra hajtanak rá.
2023. máj. 21. 08:10
 13/14 NTBS ***** válasza:
48%
Az a kérdés, te mit érzel!
2023. máj. 23. 19:32
 14/14 anonim ***** válasza:
32%

Én is szívesen ismerkednék veled, bár én 42 vagyok, meg mondjuk nálam is inkább a +18 az alap .

De hozzá teszem egyik másik 14..16 éves olyan kifejlett, ráadásul ilyen olyan ruhával sminkek stb úgy megtudja magát változtatni hogy nem gondolna a férfi ember hogy csak 16. Nem 18

2023. máj. 24. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!