Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék egy barátnőt aki aranyos, okos és akivel együtt öregednénk meg, hogy találjak ilyen lányt? ti vagytok az utolsó reményem
#48 tehát szerinted semmi értelme az edzésnek?
Akkor mégsem igaz az az állításod hogy "okosabb vagy az átlagnál". Ha okosabb lennél, ki sem írtad volna ezt a kérdést.
Itt valami zavart érzek az erőben.
Az nem úgy működik, hogy kell egy barátnő, és akkor kapsz egyet.
Azért tenni is kell ám!
És olyan állapotba hozni magad, hogy az a barátnő vágyakozva tekintsen rád.
Na, EZT nem akarod te megtenni, csak várod a sült... izé... töltött galambot.
"És olyan állapotba hozni magad, hogy az a barátnő vágyakozva tekintsen rád."
de így csak a testemért vágyakozna.
Hiába erőlteted: NEM!
Egyrészt: a tested egy normális formába hozni, ez alapvető követelmény. Erről beszéltem.
Ha van egy autód, azt sem lerohadva, belét húzva, hótt mocskosan használod, igaz?
Másrészt: ugyanilyen fontos a lelki fejlődés is, ami nálad szintén elmaradt. Például azért, mert a kifogásokat keresed a megoldások helyett.
Ez így nem fog működni, és csak szólok, hogy ez az utolsó ilyen írásom.
Ha ezt harmadszorra sem érted meg, akkor reménytelen vagy, és ezt a lányok is megérzik, tehát jó messze elkerülnek majd.
"Ha van egy autód, azt sem lerohadva, belét húzva, hótt mocskosan használod, igaz?"
Persze hogy nem. De sehol nem írtam hogy igénytelen vagyok. Csak nem nézek ki úgy mint hulk
“Persze hogy nem. De sehol nem írtam hogy igénytelen vagyok. Csak nem nézek ki úgy mint hulk„
Csak ennyit fogtál fel az #54-es válaszából? Inkább ne is legyen barátnőd, ne keserítsd más életét is.
Még hogy okosabb vagy te az átlagnál... Inkább pont az ellenkezője. Mindig a hülye hiszi magát okosnak. (Minél okosabb vagy, annál inkább rá jössz hogy milyen keveset tudsz)
Van egy olyan érzésem, hogy a napiincel barátunk tért vissza egy kicsit okosabb kérdéssel, mint ahogy általában szokott.
Ha mégsem, akkor egy hasonló kategóriájú incel: tehát innen kezdve akkor KETTŐ napiincel lesz itt.
Hát, gratulálok.
Ne írjatok neki, valószínűleg csak provokál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!