Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Szívesen megölném azt a srácot, hogy ezt tette velünk?" Ez csak nekem visszataszító?
Volt egy fiú, akivel majdnem összejöttünk, és volt egy másik fiú, aki direkt lesmárolt előtte, én részeg voltam, nehéz volt levakarnom magamról, de emiatt hetekig kellett futnom utána, mire végre el tudtam magyarázni...
És most beszélgettem ezzel a fiúval, és konkrétan látom, érződik rajta, hogy komolyan mondja, hogy megölné őt, és ez őszintén szólva kicsit visszataszító nekem. Mármint ez elég brutális. Ez normális?
Tinikori önmagamból kiindulva: nem akarja megölni, csak indulatos, mert nincs önbizalma. Legszívesebben ő lenne az a gyökér srác, aki lesmárolt és ezzel közétek állt volna. Én is ilyen indulatos voltam akkoriban, mert a menő csávóknak könnyen ment a csajozás, nekem meg nem és cserébe még meg is szégyenítettek, ki is gúnyoltak. Persze, hogy legszívesebben én is "megöltem" volna. De szerencsére én nem gondoltam komolyan, remélem a te ismerősöd sem.
Mondd neki, hogy vegye be inkább a "lexarom tablettát".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!