Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ha buliban a lányok részegen fortnite táncolnak és jól érzik magukat, az visszataszító?
Figyelt kérdés
Lehet trollkodásnak hangzik, de komoly kérdés.
-1l royal
-0,5l barckos fütyülős
-Hey-ho kékszőlő és trópusi ízű gyümölcslé
-budget energiaital
-frissen csavart citromlé
Jack Daniels whiskey kólával
Csak tiszta legyen.
2019. júl. 14. 15:48
1/14 anonim válasza:
Ha nem iróniából fortnite táncol akkor gáz mert a minecraft a menő
2/14 anonim válasza:
Én mindig is úgy voltam vele, hogy érezze mindenki jól magát. Amúgy semmi pénzért nem mennék oda hozzátok.
3/14 anonim válasza:
Nem a fortnite a gáz, hanem ha részeg.. De az nagyon
5/14 anonim válasza:
Miért lenne gáz az ha részeg valaki? XDD
Fiatalon igen is ki kell élni magad mert csak 1 életed van, amig határral csinálod a dolgokat.
Nemm mindenki otthonülős anyuci kedvence aranyom.
6/14 anonim válasza:
#6 akkor onnantól, hogy valaki nem iszik az otthonülős anyuci kedvence? Hát az én k@rva anyámat, hogy ezt eddig nem tudtam
8/14 anonim válasza:
Az, ha valaki részeg bem oké.
De a fortnite tánc, az kiveri a biszotsítékot....
Fortnite=rák
9/14 anonim válasza:
utolsó haha XDD SZÉTADLAK ÖCSÉM
10/14 anonim válasza:
#6 Kérlek vegyél vissza magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!