Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok és még soha sem volt párkapcsolatom. Nem is érdeklődtek utánam látszólag soha a srácok. Nem vagyok külsőre visszataszító, átlagos inkább, viszont eléggé zárkózott természet vagyok, de úgy gondolom, hogy nem az az oka. De akkor mi?
Mivel nem jelzel semmit, igy nem tudnak felfigyelni rad.
Azt fogjak gondolni, hogy nem vagy nyitott az ismerkedesre
Az az oka, hogy még nem ismerkedtél meg velem :)
Egyébként mai világban párkapcsolat... Nehéz dolog összehozni (egy normálisat)
Szerintem ez normális, legalábbis én is ebben a helyzetben vagyok 18 évesen. Ahogy a többiek is mondták nem könnyű megtalálni a párodat, ami utánna hosszútávú lesz. Ha meg nem akarsz várni (rövidtávút keresel) menj el bulizni (bár ez zárkózottság miatt nehéz).
Esetleg segítséget kérhetnél a barátnőidtől ( ha tudsz ), hogy például segítsenek többet kimozdulni..
Sok sikert!
Ez teljesen biztos, hogy a zárkózottság miatt van.
A másik, hogy nyilván te se fogod a jeleket. Lehet, hogy van érdeklődő, csak nem veszed észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!