Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg csak akkor lehetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak akkor lehetek szép ha lefogyok ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 16 éves gimnazista lány vagyok. Sosem voltam valami vékony általános óta van rajtam plussz kiló emiatt nagyon sok beszólást is kaptam már. Az egyik problémám az lenne hogy folyton piszkálnak az alakom miatt főleg a lányok a gimiben és ezt egyre kevésbé tudom elviselni. A másik problémám pedig az hogy fiúk mindig maximum barátként tekintettek rám ezért még soha nem volt semmilyen kapcsoltam. Folyton csak azt látom hogy az összes vékony lánynak van pasija a gimiben azoknak is akiknek elviselhetetlen személyiségük van a ducibb kevésbé szép lányokat pedig senki nem választja. Azon kívül hogy duci vagyok és alacsony alapjáraton nem tartom magamat egy annyira csúnya lánynak a súly is egész szépen oszlik el rajtam mindenki kevesebb kilónál tippel és az arcom is kifejezetten szép ezt mások is meg szokták jegyezni. A stílusom egészen átlagos nem olyan nőies de odafigyelek hogy az alakomnak megfelelően öltözzek. Mindenki szerint egy kedves pörgős jó fej lány vagyok de mégsem érdeklem a fiúkat és nem tudom ez miért lehet. Tényleg csak a vékony lányok a szépek ? Én is csak akkor lehetnék szép ha lefogynék ? Mit tudnék kezdeni a piszkálódással ? Miért nem tetszek senkinek ?

2023. ápr. 7. 01:52
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
68%

A teltettebb lányok is lehetnek szépek. Amúgy a személyiség úgyis fontosabb, mint a külső. Mondjuk a külső fog meg, de a belső megtart.

Ennyi idősen amúgy még nem vagy elkésve semmivel, a veled egykori fiúk általában még éretlenek.

Amúgy legutóbb mit mutatott a mérleg?

2023. jún. 16. 09:51
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!