Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg csak akkor lehetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak akkor lehetek szép ha lefogyok ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 16 éves gimnazista lány vagyok. Sosem voltam valami vékony általános óta van rajtam plussz kiló emiatt nagyon sok beszólást is kaptam már. Az egyik problémám az lenne hogy folyton piszkálnak az alakom miatt főleg a lányok a gimiben és ezt egyre kevésbé tudom elviselni. A másik problémám pedig az hogy fiúk mindig maximum barátként tekintettek rám ezért még soha nem volt semmilyen kapcsoltam. Folyton csak azt látom hogy az összes vékony lánynak van pasija a gimiben azoknak is akiknek elviselhetetlen személyiségük van a ducibb kevésbé szép lányokat pedig senki nem választja. Azon kívül hogy duci vagyok és alacsony alapjáraton nem tartom magamat egy annyira csúnya lánynak a súly is egész szépen oszlik el rajtam mindenki kevesebb kilónál tippel és az arcom is kifejezetten szép ezt mások is meg szokták jegyezni. A stílusom egészen átlagos nem olyan nőies de odafigyelek hogy az alakomnak megfelelően öltözzek. Mindenki szerint egy kedves pörgős jó fej lány vagyok de mégsem érdeklem a fiúkat és nem tudom ez miért lehet. Tényleg csak a vékony lányok a szépek ? Én is csak akkor lehetnék szép ha lefogynék ? Mit tudnék kezdeni a piszkálódással ? Miért nem tetszek senkinek ?

2023. ápr. 7. 01:52
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
76%

Senki nem választja? 😃

Én pl a teltebb, ducibb lányokat szeretem és rajtam kívül még van egy pár ember akinek ez tetszik, úgyhogy a teltebb lányok is találnak maguknak partnert.

2023. ápr. 27. 22:43
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

A külső fog meg, de a belső tart meg igazán. És igen, mindenki talál magának társat külsőtől függetlenül.

2023. ápr. 28. 06:30
 23/31 anonim ***** válasza:
63%
Valójában csak karcsúbb leszel és egészségesebb, a szépséged megmarad.
2023. ápr. 28. 08:43
 24/31 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm ez eddigi válaszokat.

Sokan írtátok hogy jó lenne tudni a pontos súlyomat és magasságomat. Kb 155 cm vagyok mint mondtam is már sajnos elég alacsony ami azzal hogy még túlsúlyos is vagyok nem a leg szerencsésebb. A súlyomat nem direkt nem írtam ki hanem azért mert én sem tudom hogy hány kiló vagyok mivel mérlegünk nincs itthon és orvosnál is elég rég jártam. Ami még feltűnt hogy kaptam férfiaktól privát üzeneteket hogy lenne e kedvem ismerkedni. Ezeknek a férfiaknak üzenném hogy NEM nem ismerkedem interneten több dolog miatt sem. Az többek között pl az hogy sokat olvasni az internet veszélyeiről és nem árt óvatosnak lenni főleg az én korosztályomnak.

Előre is köszönöm és várom a további válaszokat.

2023. máj. 6. 22:20
 25/31 anonim ***** válasza:
94%
Okos döntés, hogy nem szeretnél interneten ismerkedni, nem árt ha vigyázol. Azért ha megtudsz majd valami adatot magadról, azt még leírhatnád.
2023. máj. 6. 22:48
 26/31 A kérdező kommentje:

25/25

Köszönöm a válaszodat.

Most jutott eszembe hogy nem sokára majd úgy is mennem kell orvoshoz akkor majd kiírom ide hogy mit mutatott a mérleg. Egyébként valószínűleg nem működik a tüdőm vagy a szívem rendesen (azért valószínűleg mert ezt még ki kell vizsgálni) mivel már ovis korom óta amikor még nád szál vékony voltam mindig tesi órán amikor intenzívebb mozgást kellet végezni a többiekhez képest sokkal hamarabb már az első pár percben kifáradtam nagyon vert a szívem és fulladtam pl futás közben és ez a mai napig így van.Többek között ezért sem nagyon megy a fogyás.

Előre is köszönöm a további válaszokat.

2023. máj. 7. 00:04
 27/31 anonim ***** válasza:

Ismerős helyzet. Nekem kb 2,5 hétig tartott a covid időszakom (és már több év eltelt azóta), viszont onnantól nagyot csökkent a tüdőm kapacitása és teherbírása. Sokkal hamarabb kezdek fáradni és lihegni a többieknél, ezért nem nagyon tudok én se fogyni.

17F

2023. máj. 7. 07:51
 28/31 anonim válasza:
68%
Ez egyáltalán nem igaz, hogy csak a vékony lányok kellenek a fiúknak vékony vagyok mégsem volt sosem kapcsolatom még egy srác kezét sem fogtam meg nemhogy kapcsolat szerintem akin van felesleg az a lány is lehet gyönyörű ez nem ezen múlik ha valaki beléd szeret ne a külsődet nézze hanem a személyiségedet ha nem kellesz neki így akkor vékonyan se kellj biztosan egy nagyon szép vagy és ne törődj azokkal az emberekkel akik piszkálnak hagyd őket fiygelmen kívül nagyon is értékes vagy és többet érsz sokkal mindt ezek a lányok akik le akarnak húzni ne hagyd nekik a fiúkon meg ne aggódj biztos vagyok benne, hogy egyszer találsz egy olyan srácot aki tiszta szívből fog szeretni azért aki vagy és nem akar megváltoztatni őszintén szólva teljesen át érzem a helyzetedet ne hagyd magad nekik!
2023. máj. 20. 22:04
 29/31 anonim ***** válasza:
23%

1. Nem a tüdőddel vagy a szíveddel van gond. Fáradékonyság 1000 más okból lehet.

2. Ha a kutyának sem kellenél, de van aki mégis veszi a fáradtságot és ír neked mert megismerne, akkor miért vagy paraszt és miért nem foglalkozol velük?! Vagy akkor ne sírj itt!

2023. máj. 30. 22:05
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

"Ha a kutyának sem kellenél, de van aki mégis veszi a fáradtságot és ír neked mert megismerne, akkor miért vagy paraszt és miért nem foglalkozol velük?! Vagy akkor ne sírj itt!"

Egy ilyen "embernek", aki így fogalmaz, mégis mit írjon?

2023. jún. 8. 13:00
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!