Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg csak akkor lehetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak akkor lehetek szép ha lefogyok ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 16 éves gimnazista lány vagyok. Sosem voltam valami vékony általános óta van rajtam plussz kiló emiatt nagyon sok beszólást is kaptam már. Az egyik problémám az lenne hogy folyton piszkálnak az alakom miatt főleg a lányok a gimiben és ezt egyre kevésbé tudom elviselni. A másik problémám pedig az hogy fiúk mindig maximum barátként tekintettek rám ezért még soha nem volt semmilyen kapcsoltam. Folyton csak azt látom hogy az összes vékony lánynak van pasija a gimiben azoknak is akiknek elviselhetetlen személyiségük van a ducibb kevésbé szép lányokat pedig senki nem választja. Azon kívül hogy duci vagyok és alacsony alapjáraton nem tartom magamat egy annyira csúnya lánynak a súly is egész szépen oszlik el rajtam mindenki kevesebb kilónál tippel és az arcom is kifejezetten szép ezt mások is meg szokták jegyezni. A stílusom egészen átlagos nem olyan nőies de odafigyelek hogy az alakomnak megfelelően öltözzek. Mindenki szerint egy kedves pörgős jó fej lány vagyok de mégsem érdeklem a fiúkat és nem tudom ez miért lehet. Tényleg csak a vékony lányok a szépek ? Én is csak akkor lehetnék szép ha lefogynék ? Mit tudnék kezdeni a piszkálódással ? Miért nem tetszek senkinek ?

2023. ápr. 7. 01:52
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
93%
azért ez a "van rajtam plusz kiló" is többféle lehet: nekem pl. nem tetszenek a nagyon vékony lányok, szeretem ha van pár kiló rajta, viszont van egy határ, ami fölött azt mondom, hogy az már sok. ezt is tudni kéne, hogy te melyik részén vagy a skálának, mert ha 155 cm vagy és hozzá 80 kg, akkor valóban kicsit el kéne járni sportolni, viszont a szép, bájos arc pl. számomra sokkal fontosabb!
2023. ápr. 7. 03:48
 2/31 anonim ***** válasza:
33%

Mégis mi baj lehet abból, hogy lefogysz? Mi hátrány ér?

Igen, ez erőfeszítéssel jár. Van jobb dolgod?

Aki 16 évesen el van hízva, arra rettenetes felnőttkor jár, amikor belassul a metabolizmus, és rögzülnek a rutinok. Most van esélyed normális emberré válni, aztán egyre, egyre kevesebb.

Vannak fiúk akiknek tetszenek a kövér lányok, de a többség nem szereti a felesleget, tök mindegy hogy "hogy oszlik el".

Az esztétikumot és párkeresést félretéve, rengeteg egészségügyi bajod és nyavajád lesz belőle, ha kövér maradsz.

Kövérségnek előnye semmi, hátránya millió, a lefogyásnak pedig előnye millió, hátránya semmi - mire vársz még?

2023. ápr. 7. 04:33
 3/31 anonim ***** válasza:
93%

Ha tényleg normálisan oszlik el, és az arcod is szép hozzá, plusz a személyiséged is, akkor az már egy elég jó kezdet.

Viszont a fiúk többsegben az átlagos alkatú lányokat szeretik, sem a soványat sem a kövéret. Ez nem jelenti hogy ne lehetnél szép ha van rajtad felesleg, csak azt, hogy kevesebb embernek fogsz tetszeni mint egy vékonyabb lány.

2023. ápr. 7. 06:56
 4/31 anonim ***** válasza:
96%

Legyünk konkrétak: milyen magas és hány kg vagy?

Azt mondják, a külső megfog a belső megtart... más kérdés, hogy a tiniknél inkább az a helyzet, hogy a külcsin mögé nézve már nincs belbecs...

2023. ápr. 7. 07:00
 5/31 anonim ***** válasza:
86%

Nem csak a vékony lányok szépek, rengeteg gyönyörű és vonzó teltebb lány van, személyes preferencia, hogy kinek melyik jön be de ne gondold, hogy nem lesz olyan férfi egész életed során akinek tetszenel mert az hazugság.

A gimi pedig tele van retardált hülye gyerekekkel, őszintén, szerinted az egy okos, intelligens személy aki mást a külseje miatt bant? Na ennyire adj vagy figyelj a véleményükre, tudod te ha szeretnél lefogyhatsz MAGAD MIATT ha zavar, de ők ugyanolyan buták maradnak.

2023. ápr. 7. 07:24
 6/31 anonim ***** válasza:
77%

Küldhetnél magadról egy képet, az alapján talán könnyebb lenne véleményt alkotni.

Amúgy mi tart vissza abban, hogy elkezdj valamit sportolni? Testalkattól függetlenül mindenkinek ajánlatos valamit mozognia. Aki meg csak külső alapján ítél, azzal ne foglalkozz.

2023. ápr. 7. 07:43
 7/31 anonim ***** válasza:
84%
Az biztos, hogy egy kis fogyással mellé nem lőhetsz, mert egészségelig is jobb, ha lejön rólad az a kis plusz. Az pedig általanosságban igaz, hogy a tini srácok inkább a kinézetre hajtanak.
2023. ápr. 7. 08:43
 8/31 anonim ***** válasza:
63%
Ámit nem írtál, milyen magas vagy és hány kiló, mert ha pl. 160 cm-het vagy 55-60, akkor nem feltétlen érdemes fogyni, ha a "van rajtam plusz kiló" azt jelenti, hoyg 70 fölött vagy, akkor viszont feltétlen le kellene adni 150-20 kilót!
2023. ápr. 7. 08:57
 9/31 anonim ***** válasza:
44%
teltebb lanyok is ugyanolyanok mint barmely mas. nem nagyon erdekes senkinek hogy nezel ki, legyen jo szemelyiseged, alap illemszabalyokat kovesd ozt csumi. onbizalom nem artana, de azert tudd a valosagot is mert ez nagyon sok embernek nem megy. 16/f
2023. ápr. 7. 11:27
 10/31 anonim ***** válasza:
31%

Ha lány vagy, kb bárhogy szép lehetsz valakinek... Persze ha minél több udvarlót akarsz, akkor minél vékonyabbnak kell lenned, mert ez a trend. :/

De hidd el, a másik nemnek sokkal rosszabb ilyen szempontból.

2023. ápr. 7. 11:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!