Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen fura a srác?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen fura a srác? Mikor "küzdeni" kell értem, olyan, mint senki más, meg mer olyan dolgokat tenni, amit más nem igazán, de amikor kettesben vagyunk, nagyon zavarban van?

Figyelt kérdés
Hogy lehet ilyen kettőssége? Tehát, például, mikor látja, hogy valami másik fiúval vagyok, vagy épp azt mondom neki, hogy nem érdekel már, akkor verseket ír, kommentel, nagyon durván kifejezi az érzéseit, tényleg ilyen elsöprően, de amikor aztán kettesben maradunk, és minden "nyugodt", akkor nagyon visszavesz, sőt, egyenesen zavarban van, és furán viselkedik? Ez miért van? Játszik velem?
2023. ápr. 3. 11:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is zavarban van. Az én barátommal is ilyen volt a kapcsolatunk elején jónéhány hónapig, de ott én is extrán zavarban voltam. Ha ismered és rendes úgy igazán és tetszik is, akkor meg nem érdemes próbára tenni azzal, hogy több vasat is tartasz a tűzben. Ha meg az a megérzésed, hogy valami nem oké, akkor érdemes vele tisztázni, általában a megérzések bejönnek.
2023. ápr. 4. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!