Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet velem a baj,ami miatt egyedül vagyok?
Nemsokára 20 leszek és még nem volt semmilyen kapcsolatom fiúkkal. Se párkapcsolat,se baratsag,úgy látom mintha észre se vennének.
Külsőre 165 cm 58 kg vagyok,inkabb vékonyabb izmos testalkatom van. Rövid nyakig erő barnasszoke hajam,nagy kék szemem és nagyon világos bőröm van. Szemüveges vagyok, kirívó ruhákat egyáltalán nem hordok,jobban szeretem a lazább ruhákat. Nincs csunya arcom,régebben modellkedni is felkertek.
Belsore elég változó a viselkedesem. Csoportokban nagyon csendes es felenk vagyok, ha pedig egyszerre egy emberrel beszelek inkább beszédes vicces és magabiztos vagyok. Nehezen nyílok meg,de általában mindenkivel kedves vagyok. Igazából magamtól nemtudnek oda menni senkihez beszélgetést kezdeményezni,de mások sem jönnek oda hozzám...
A világon semmi baj sincs veled!
Ne hidd azt, hogy le vagy maradva bármiről, vagy hogy azok, akik fűvel-fával összeállnak ideig-óráig, boldogabbak, mint te! Dehogy!
Örülj neki, hogy azzal, hogy te nem bulizással töltöd az idődet, mint ők, egy csomó gáz kapcsolattól megkíméled magad - hiszen a párkapcsolatokkal kapcsolatban nem a mennyiség a cél, hanem a minőség!
Amikor itt lesz az ideje, nagyon is észre fognak venni azok, akik esélyes, hogy neked is bejönnek. De előbb (nekik is) fel kell nőniük a feladathoz. Türelem! Velük szemben is, meg sajátmagaddal szemben is. Addig figyeld meg, hogy azok, akik hosszú és boldog házasságban élnek, milyenek, hogy jött össze nekik (mindegyiknél más és más, hogy mikor, hol találkoztak, úgyhogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy veled hogy lesz majd és mikor), hogyan viszonyulnak egymáshoz meg úgy egyáltalán, az élethez, stb., és vedd észre, hogy akik viszont elváltak, elvetették a gyereküket, stb., milyen hibákat követhettek el - nem azért, hogy elítéld őket, hanem hogy te majd igyekezz elkerülni legalább azokat a hibákat.
Amíg egyedül vagy, próbáld megismerni saját magadat minél jobban, és rájönni arra, hogy mit is keresel egy férfiban: mi az, ami fontos, mi az, ami kizáró ok, és mi az, ami nem olyan fontos, tehát kb. tökmindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!