Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az,hogy inkabb a tini lanyok jönnek be?
Figyelt kérdés
Volt mar velem egykoru baratnöm meg par evvel fiatalabb is de mostanaban inkabb a fiatalabb lanyok erdekelnek. 30F2023. febr. 23. 17:21
21/64 anonim válasza:
"Miert van az,hogy inkabb a tini lanyok jönnek be?"
Valószínűleg kimaradtak a tini szerelmek az életedből, mert olyan pancser voltál, mint én. De én már kinőttem, majd te is ki fogod.
22/64 anonim válasza:
Jobb a mellük legtöbbször. Ez van. Tény.
23/64 anonim válasza:
Elég taszító, undorító, ijesztő, hogy felnőtt férfiak azzal töltik a mindennapjaikat hogy 13 éves tinilányokat néznek. Ilyen világban élünk emberek. De jó hogy fiam lett.
24/64 anonim válasza:
23: Nézik, írnak nekk, verik rájuk. Ott vannak TikTokon, úgy pusztítják a péniszüket a kis zsenge testükre, ahogy el sem tudod hinni, ott dumálnak fórumokon, tippeket adnak egymásnak, mivel, hogyan csábítsák el őket... Na ez a durva.
25/64 anonim válasza:
23: És a kis tinilányoknak tetszik, meg is mutatják snapchaten, tiktokon a mellüket, testüket, mert élvezik a figyelmet. Abszurd, igaz?
26/64 anonim válasza:
Pedofil hajlamai vannak a 30 éves bácsinak. Apuka helyében rövid úton bemutatnám neki, hogy mit tegyen.
27/64 anonim válasza:
23-as!
Hogy fiad van, ugyanúgy van okod aggódni a pedofil hajlamú alakok miatt.
28/64 A kérdező kommentje:
Azert a 13 evesek nem, de 16 tol felfele szerintem nagyon jol nez ki egyket lany. Nem ertem eggyeseknek ez miert baj.
2023. jún. 2. 09:36
29/64 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy neked ki jön be. Az meg egy teljesen másik dolog, hogy ezek közül te kinek jössz be, hello.
30/64 A kérdező kommentje:
Ha bejönnek mondjuk egy 16 eves lanynak en nem utasitanam el csak azert mert sokak szemebe meg kislany.
2023. jún. 2. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!