Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért történhetett? Fél éve beszélek egy lánnyal, és tegnap fura üzenetekt küldött?
Figyelt kérdés
Hogy ki vagyok én? Nem is ismer, ne zaklassam, mert rám fogja hívni a rendőrséget, meg hasonlók... Szerintetek mi lehet a háttérben?2022. dec. 15. 00:25
21/24 anonim válasza:
szerintem csak pótlék voltál, közben kibékültek exével :/
22/24 A kérdező kommentje:
20: vagy elment a csaj valahova, hátrahagyta a telóját.
21: hát nem tudom, de most azt mondja, hogy nem tudja, hogy mikor ér rá.
2022. dec. 20. 23:37
23/24 anonim válasza:
Fájó lehet, de engedd el. Amúgy sem volt egyszerű, de így kimondottan bonyolult a csaj. Nem éri meg azt az energiát. Sokkal jobban jársz, ha máshova (másra) teszed a figyelmed. Ezt később fogod majd látni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!