Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen randinál tovább nem jutottam még egy lánnyal sem, hogyan változtassak?
Nyílván kínos és gáz ez a helyzet, évek óta annak érzem. Ahogy telt az idő, mindig úgy voltam vele, hogy majd csak lesz valaki akivel végre kapcsolatig fog alakulni a dolog, de még konkrétan csókig sem jutottam.
Én is úgy voltam vele sokáig, hogy nem kell elsietni, meg mindig is azt az elvet követtem, hogy inkább legyen egész életembe majd 1 hosszú kapcsolatom, mintsem 20 darab rövid, semmitérő. De azért mostanra már tényleg baromira egyedül érzem magam és full reménytelennek érzem a helyzetemet. Nem arról van szó, hogy annyira baromira ronda lennék, hogy szóba se állnak velem a lányok, szimplán nem találok magam mellé senkit, akibe igazán szerelmes tudnék lenni és el tudnék vele képzelni egy hosszútávú párkapcsolatot.
Mit csinálhatnék? Lassan abban a korban leszek, hogy már annyira gáz lesz ez az egész, hogy nem is lesz értelme tovább ismerkedni.
hát, én nem vagyok mai gyerek, de ez szerintem túlzás, általánosítás:
"A legtöbb lánynál sajna kizáró tényező már manapság, ha nem volt még senkid."
A lányok is sokfélék, valamelyik szintén nem csókolózott még, ahogy te se. Aki meg csókolózott, az is lehet olyan értelmes, hogy nem olyan fekete-fehéren látja a fiúkat, hogy ha ez megvan akkor minden ok, ha meg nincs, akkor semmire sincs esély. Ezt szerintem felejtsétek el. :-)
Aki így gondolkodik, az nem egy észlény-lány, kell keresni okosabbat.
49f
Tanacs: bujj ki a kepernyo vagy a jatekkonzol mogul es jarj tarsasagba.
Egyesulet, tanciskola, turazok klubja vagy barhova ahol emberek kozt lehetsz es emberekkel beszelgethetsz.
Itt kezdodik…. Othon besavanyidva kizarolag az online terben persze h nem lesz kapcsolatod.
"Járj társaságba."
Nesze semmi, fogd meg jól. Ebben az évben iszonyú sok helyen, társaságban jártam már, de mindenhol többnyire idősebbek vannak. Tánciskolában pedig nem ritka a férfitöbblet sem, hiszen sok pasi megy ilyen helyekre a könnyű becsajozás reményében.
Túrázós klubokban vannak nők, de ők jellemzően az idősebb korosztályt képviselik.
A kérdezőnek akkor lehet esetleg esélye ismerkedni, ha még egyetemre jár. Utána már nem nagyon van esély se barátkozni, se csajozni.
22F
...és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy az emberek alapvetően milyen érdektelenek tudnak lenni. Ez nagyon hamar kinyírja a társaságokat. Tudom, mert jómagam is üzemeltetek mind a mai napig ismerkedős csoportokat. A korosztályomból mindenki otthon ül és gubbaszt, vagy már vannak barátai, és nem akarnak új emberekkel ismerkedni.
22F
24-25
Jol kiallitottad magadrol a bizonyitvanyt kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!