Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtassam meg a képet a fejemben a lányokról?
Nem tudok ismerkedni velük jól mert az van a fejembe, hogy ők ártatlanok meg nem szeretnek szexelni, mintha valami más "faj" lennének stb. Valahogy ezt verték belém, és nem merek pl. Felhozni merészebb témákat mert félek hogy bunkónak néz és lelép, pedig lehet nem. Meg nem nem merek csókot, szexet, stb kezdeményezni.
Mi lehet erre a megoldás?
Olvasol, videókat nézel róluk.
Én amióta közelebbről megismertem őket, semmi ilyen véleményem nincs, ami neked van. Semennyire sem más fáj, max. máshogyan érik el ugyanazt, amit te akarsz. Akiket én megismertem, mind imádtak dugni.
Ezt hallom: (én) nem tudok ismerkedni, ez meg az van az (én) fejemben, (én) nem merek ezt meg azt csinálni, én ÉN ÉN ÉN...
A kapcsolatod nem csak rólad szól. Mikor ismerkedsz valakivel, ne saját magadra gondolj, hanem figyelj a másikra, és hidd el, adódni fognak a helyzetek, amikor nem is lesz kérdés, hogy "felhozhatod-e a merészebb témákat". Csak ne ronts ajtóstul a házba.
Tedd az ellentettjét mint eddig, flörtölj, hülyéskedj. Az legyen a fejedben, hogy úgysem lesz belőle semmi, csak kipróbálod, dumálgatsz egyet, ismerkedsz. Ha nincs elvárásod, azaz úgy állsz az egészhez hogy úgysem látjátok egymást többé, akkor könnyebben fog menni.
Egy kis tapasztalat, 1-2 "pofon" és egyből lemálik majd a cukormáz az általad képzelt világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!