Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen randinál tovább nem jutottam még egy lánnyal sem, hogyan változtassak?
Nyílván kínos és gáz ez a helyzet, évek óta annak érzem. Ahogy telt az idő, mindig úgy voltam vele, hogy majd csak lesz valaki akivel végre kapcsolatig fog alakulni a dolog, de még konkrétan csókig sem jutottam.
Én is úgy voltam vele sokáig, hogy nem kell elsietni, meg mindig is azt az elvet követtem, hogy inkább legyen egész életembe majd 1 hosszú kapcsolatom, mintsem 20 darab rövid, semmitérő. De azért mostanra már tényleg baromira egyedül érzem magam és full reménytelennek érzem a helyzetemet. Nem arról van szó, hogy annyira baromira ronda lennék, hogy szóba se állnak velem a lányok, szimplán nem találok magam mellé senkit, akibe igazán szerelmes tudnék lenni és el tudnék vele képzelni egy hosszútávú párkapcsolatot.
Mit csinálhatnék? Lassan abban a korban leszek, hogy már annyira gáz lesz ez az egész, hogy nem is lesz értelme tovább ismerkedni.
Az elvárásaid lehet kicsit túlzottak, ami enyhe nárcizmus gyanús nekem.
A lányok nem angyalok, hanem emberek, mint te. Vannak hibáik is, amellett, hogy csodálatosak. :-) Szóval veled egyenrangúakként tekints rájuk. Kicsit depisnek is tűnsz. Szerintem ne akard ennyire komolyan és totál biztosra tudni előre. Ha már volt randid, az tök jó, ennek örülhetsz. Velük mi volt? Mi nem tetszett? Te, vagy ők?
Az önfejlesztést jól mondják! Legyél tevékeny, a lányok "csak" egy része az életnek. 49f
21 évesen randiztam először, az is szörnyű volt.
Azóta sem volt még barátnőm.
Még nem adtam fel, de közel vagyok hozzá.
Viszont én 22 éves vagyok, te meg 19, legrosszabb esetben is van 2-3-4 éved, mielőtt a tapasztalatlanságod miatt abszolút semmibe vennének a lányok.
22F
A legtöbb lánynál sajna kizáró tényező már manapság, ha nem volt még senkid.
Ismertem srácot, akit 16 (!!!) évesen azért utasítottak vissza, mert még nem volt előtte barátnője!!
Az a baj, hogy a lényegtelen hazugságok után jönnek majd a lényegesek.
Nem kéne elkezdeni.
És NEKED nem kéne elkezdeni. Mert a párodtól ezt csak kérheted - te viszont meg is tudod tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!