Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen olyan barátnőt találni, aki házasságig meg akarja őrizni a szüzességét?
Figyelt kérdés
Ha nem, akkor mégis hogy?2022. okt. 27. 20:16
11/18 anonim válasza:
Elmebetegség az összes vallás. Részben ezért tart ilyen agyi szinten az emberiség...
12/18 anonim válasza:
A jó isten mentsen meg az ilyen vallásos szűzlányoktól akik majd évek után finnyáskodva fogják meg a pélót. Olyat keress, aki benyeli tövig 3 hét után. Később megköszönheted nekem :)
13/18 anonim válasza:
Ismerd meg ezeket a közösségeket. Sok ember tartozik közéjük, biztos van olyan is, aki a legkevésbé sem finnyás. Igaz, te nem kapsz belőle, de téged ez nem zavar. Se vallásos nem vagy, sem szűz. Erről lemaradtál.
14/18 anonim válasza:
Nem az. Én is ilyen vagyok és szintén itt ismerkedtem meg a párommal.
15/18 anonim válasza:
Valami mormon szektában találsz
17/18 anonim válasza:
Szeretnék megismerni ilyen lányt!
18/18 anonim válasza:
Lányok közül van, aki komolyan így gondolja? Lehetséges vagy lehetetlen, hogy van ilyen lány? Van valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!