Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! ti hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? én 17, szerintetek nagyon korai volt?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 20:44
1/16 anonim válasza:
19.
A 17 elég àtlagos időpont. Neked kell érezned, hogy túl korai volt-e. Ha megbántad, akkor igen.
2/16 anonim válasza:
A 17 tényleg átlagos, én is annyi voltam.
4/16 anonim válasza:
én még nem veszztettem el, szerintem átlagos.
7/16 anonim válasza:
6-os vagyok, az lemaradt, hogy szerintem nem korai, de én személy szerint megbántam.
9/16 palfydanka válasza:
Én a 18.ik születésnapom után pár nappal. Szerintem nem korai a 17
10/16 anonim válasza:
17-18 között, közelebb a 18-hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!