Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, ha idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha idősebb srácokhoz vonzódom, de előbb-utóbb vagy ilyen alpári szexüzeneteket küldenek, vagy jön a dickpic?

Figyelt kérdés
Szóval 16 éves vagyok, jobban érdekel az idősebb korosztály (úgy 25-26 évesig), és akikkel ismerkedem, előbb-utóbb küldik a dickpicet, meg totál alpári szexüzeneteket?
2022. szept. 30. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Komolytalannak gondolnak, de nincs is értelme annak amit csinálsz, ismerkedj a saját korosztályodba( 16-20 év közöttiek).
2022. szept. 30. 21:14
 12/14 anonim válasza:
74%

Amikor a kérdést olvastam és még nem a leírást, akkor azt hittem, hogy a tényleg idősebb pasik (pl.: 40+) érdekelnek.

Nekem ez a különbség, amit írtál nő létemre nem nagy. 10 év korkülönbség szerintem simán belefér. Viszont inkább akkor amikor már te is idősebb vagy egy kicsit. Egy 16 és egy 26 éves között sok a 10 év különbség. Egy 26 és egy 36 éves között kevesebb. Egy 30as és egy 40es között meg még kevesebb.

Bár én nem vagyok ellene a korkülönbséges kapcsolatoknak, de szerintem jobban jársz, ha egy kicsit közelebb keresgélsz a korosztályodhoz. A te korosztalyod még tanul, keresi magát. A 26 éveseknek jó esetben pedig már megvan a diplomája.

2022. okt. 2. 10:10
 13/14 anonim ***** válasza:
8%
12. Ő meg lehet cukrásznak tanúl.. diploma mániás.. Nem az számít kinek milye van , ha nem más az eletszakasz.. fejlodo szemelyiseg es nem kifort .
2022. okt. 2. 13:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mit akarsz ennyi idős pasiktól? Nagyon nem illenétek össze.

Én pl. nem tudnék mit kezdeni egy 16 éves lánnyal, "azon" kívül. Mondjuk nem is hajtom a gimis csajokat.

22F

2022. okt. 19. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!