Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi bajom van? 17/F
Sose volt még barátnőm, viszont sok lánnyal beszélek, de az első szerelmemet sírom vissza mindig.
Amint elkezdek rendesen beszélni egy lánnyal, egyből azt érzem, hogy nem ő az akit keresek.
Már ez megy 3 éve és nagyon unom.
Most is pl. volt egy lány aki bejött, jó fej meg minden, elkértem az instáját és beszélünk, de egyből érzem hogy nem az igazi
Ne keresd soha az előző lányt senkiben, ez a titka. Mindig lesz valaki, akiben más-más lesz az érdekes.
Én pl. minden szakítást tragédiaként éltem meg, hogy jaj most mi lesz, vége mindennek, sose találok ilyen lányt vagy számomra jobbat stb, de mindig volt valaki aki végül jobbnak bizonyult bizonyos tulajdonságok miatt. Akivel aztán megint szar volt szakítani, de idővel már könnyebben fogtam fel, és mindig adtam időt a következőnek és ez a kapcsolataim minőségén és hosszán is meglátszott.
A lényeg, hogy mindig tanulj egy kapcsolatból, hogy tudj fejlődni. A rossz kapcsolatokat se fogd fel idöpazarlásnak. Talán kicsit elkanyarodtam, de sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!