Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedjek ha élőben félénk vagyok és neten leszarnak a lányok?
Figyelt kérdés
2022. szept. 9. 19:56
21/24 anonim válasza:
De, a spontanitás izgis tud lenni a rongy életeddel ellentétben. Szerinted rituálisan készülni kéne hogy valaki szóba álljon egy nővel? Pont te aki tanácsot kérsz hogy kéne ismerkedni ha se élőbe se neten nem megy majd te mondod meg :D Hát ez hatalmas, mára nekem elég volt az internetből. Cs1cska incel.
22/24 anonim válasza:
Társkereső iroda által próbálj meg ismerkedni, ha félénk vagy ott nagyobb az esélyed, és ott minden tag párkapcsolatot akar. Én tanácsadást is igénybe vennék a helyedben hogy magabiztos legyek. Erre az igaztars iroda komplex megoldás.
23/24 anonim válasza:
22: Személyes tapasztalatból ajánlod?
24/24 Kroms válasza:
A nők nem intelligens beszélgetésre vágynak, hanem arra, hogy valaki szórakoztassa őket, ill. társkeresés esetében arra is, hogy az illető kellően férfias legyen. Ha benyögsz neki valami baromságot, de ezt kellő magabiztossággal teszed és nem vagy túl kövér/ápolatlan, jó eséllyel be fog nekik jönni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!