Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti randiznátok egy 153 cm magasságú lánnyal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez csak egy szám... Egy külsőség, de úgy figyeltem meg, hogy az évfolyamomban még a lányok is legalább egy fejjel magasabbak nálam... A fiúk meg pláne... És tudom, hogy ez csak a külső, meg így meg úgy(ami mondjuk nagyon tud számítani egyes embereknél), de titeket zavarna ez?2022. szept. 4. 14:47
22/35 anonim válasza:
Fekve kiegyenlitodik a magassagkulonbseg.
186 cm F
24/35 anonim válasza:
Nem a magasság számít, de nekem pl. rohadtul bejön az, ha alacsonyabb nálam a csaj.
25/35 anonim válasza:
Egyátalán nem probléma! 😊
25/F
26/35 anonim válasza:
Én 150 centi vagyok 22 évesen és igazából egyetlen alacsonyabb, 165 körüli srác érdeklődött utánam egész eddigi életemben (és nem a magassága miatt nem lett vele semmi). Mindenki más minimum átlagos vagy épp kifejezetten magas (185+ cm) volt és sokszor izmos, nagydarab. Pedig sose voltam elutasító egy alacsony pasival sem, sose hangoztattam, hogy nekem csak magasak kellenének, mégis így alakult 🤷♀️
27/35 anonim válasza:
Érdekfeszítő! Szerintem csúnya, ha a lány 150 centi és a fiú 185+, a boltos is 150 a pasija meg 190, nem a legszebb!! sorryka de én csak a truthot mondom.
28/35 anonim válasza:
Sorryka, de ez nem a truth, ez a te személyes véleményed 😂 Legalább ennyit tudnál nyuszika
29/35 anonim válasza:
28
Már te is nyuszikázol? Wanna get smacked or what?
30/35 anonim válasza:
#29 Takarodj már el innen te picsa :D Talán fáj az őszinteség?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!