Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell ismerkedni a lányokkal?
Először szerezz egy kis önismeretet. Én ahogy észrevettem a lányoknak és nőknek is egyaránt a nyugodt természet imponál, aki tisztában van önmagával.
Ahhoz, hogy ezt elérd, elég keményen edzened kell az elméd. Egyeseknek még a testüket is, mert anélkül nem tudnak kellőképp elmélyülni és fókuszálni. Rajtam a futás segített. A futás megtanított lenyugodni, emellett rengeteget olvastam, így sok témában járatos lettem, ami megint csak jól jött, amikor beszélgetésre került a sor bárkivel is.
Persze lefognak pontozni itt, mert senkinek se tetszik az a válasz, hogy 1-2 évet keményen dolgozni kell saját magán és utána ismerkedjen. Ehelyett rimánkodnak, a világot okolják és azt mondják, hogy a lányoknak/nőknek túl nagyok az igényeik :).
Ha valóban eddig semmi nem jött be, akkor dolgoznod kell magadon, ennyi. Tedd félre az ismerkedést és fejlődj.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!