Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnék ismerkedni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ismerkedni lányokkal? Részletek lent. 17/F

Figyelt kérdés

Szeretnék valakit, de nem tudom hol tudnék ismerkedni... Suliban élőben ismerkedéssel az a bajom, hogy a legtöbb lány a barátnőivel van stb és hát ahhoz nincs elég önbizalmam, hogy így "odapofátlankodjak" hozzájuk. Nem volt még senkim igazából, ismerkedni már ismerkedtem 2 lánnyal(nem egyszerre!!😆 a két ismerkedés közt van kb 1 hónap) pár hónappal ezelőtt csak hát velük nem volt meg az összhang vagy hogy mondjam...

jobban az én hibámból(unalmas volt velem a beszélgetés mert rágörcsöltem az egészre) de azóta tanultam a hibáimból és késznek érzeném magam az ismerkedésre.(egyébként az adott valamennyi önbizalmat, hogy ELMÉLETILEG bejöttem nekik KINÉZETILEG... bár még mindig rondának tartom magam de azért jól esett, hogy valakinek azért bejövök)

Az egyiket egy barátom által ismertem meg, a másikkal meg úgy ismerkedtem meg, hogy random bekövetett instán és ráírtam stb és így elkezdtünk beszélgetni.(nála egyébként nem ANNYIRA görcsöltem rá mint az előbbinél de nála is azért eléggé)

Az a gond a barátaim sem tudnak senkit... bulikba pedig nem járok, nem vagyok bulizós típus na meg eleve a bulizós lányok sem az eseteim.

2022. febr. 12. 21:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mizu veled?

Nekem se volt még. 18/F.

2022. febr. 12. 22:05
 2/6 NTBS ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mi érdekel, mert esetleg a hobbid iránt érdeklődő lányok körében nőne az esélyed. Van lehetőség az interneten is ismerkedni(társkeresők, FB, stb.), de az nehéz. 1000 hölgynek írsz, 100 talán válaszol, 10-el talán eljutsz randiig. A többi ott dől el. Mivel még csak 17 éves vagy időd van, tessék munkát tenni bele, mert anélkül nem fog menni.
2022. febr. 12. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"bár még mindig rondának tartom magam de azért jól esett, hogy valakinek azért bejövök)"

Szerezz önbizalmat, azért gondolod azt, hogy csúnya vagy, mert nincs.

Egyébként mindenki szép a saját módján (tudom süketduma..., de nem!!!), csak meg kell találnod azt, aki értékeli is.

Szerintem azért nincs sikered, mert a kisugárzásodból látszik az önbizalomhiányod. Fejleszd egy kicsit és jó lesz. Csak addig ne a csajokra koncentrálj

2022. febr. 13. 10:01
 4/6 A kérdező kommentje:

VALAMENNYI önbizalmam azért van, nem tudom miért azt írtam, hogy ronda vagyok. Úgy vagyok magammal, hogy nem vagyok egy húde jóképű gyerek de lehetne sokkal rosszabb is, de elfogadom egyébként magam így ahogy vagyok.

Mint le írtam, már nem görcsölnék rá arra, hogy mi van ha kioffol valaki úgy vagyok vele ,hogy lesz ami lesz. Csak hát nem tudom hol tudnék ismerkedni. A facebookos ismerkedéssel az a bajom, hogy nem tudok sajnos senkit,(de megpróbálok az ismerősök ismerősei közt keresgélni) a társkeresővel meg az, hogy a legtöbb társkeresőre csak 18 éves kortól lehet regisztrálni, nem nagyon vannak korombeliek.

2022. febr. 13. 17:56
 5/6 A kérdező kommentje:
2-es, igen tudom, hogy munkát kell belefektetni, épp ez érdekében szeretnék tenni, és nem a sültgalambot várni.
2022. febr. 13. 18:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem suliban a legegyszerűbb, vagy valami olyan helyen ahová rendszeresen jársz. És szerintem élőben több értelme van. És szerintem próbálj meg hozzájuk "odapofátlankodni" legalább látnád a reakciójukat. Próbáld meg megismerni őket aztán vagy lesz valami belőle vagy nem.
2022. ápr. 24. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!