Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sopron-Szombathely környékén...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sopron-Szombathely környékén hol lehet művész (lehetőleg introvertált) lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
2021. jún. 13. 12:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem oda valósi vagyok, de sajnos olyan nincs, hogy egy helyen megtalálod őket. Én a helyedben gyakran látogatnám a könyvtárakat/könyvesboltokat, eldugottabb kávézókat, esetleg parkokat, legalábbis én ilyen helyekre mennék (olyan vagyok mint amit leírtál). Vagy ha tudsz valami művészetis klubról, akkor ott is tuti találsz ilyen személyeket.
2021. jún. 13. 23:30
 2/2 anonim ***** válasza:
25%
Én annyira introvertált vagyok, hogy engem csak itthon találsz meg. :) De inkább ne találj meg.
2021. jún. 19. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!