Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtalálni a lányt?
Kb másfél hete voltam bent vásárolni a legközelebbi városban az egyik tescoban. A pénztárban ahol fizettem egy nagyon szimpatikus lány ült, szerintem diákmelózik ott mert ránézésre 16-18 évesnek tippeltem volna. Azóta nem voltam ott vásárolni, de nyílván egy ilyen helyen nem is illő ismerkedni, elég hülyén nézne ki ha fizetés közben szólítanám meg :/ nagyon ritka, hogy egy lány ránézésre ennyire megfogjon, de őt azóta sem tudom elfelejteni. Egyébként nagyon szerénynek, aranyosnak tűnt. Neten nyílván esélytelen megtalálni, mert a keresztnevét sem tudom. Hogyan találhatnám meg, várjak az üzlet előtt amíg végez a munkával?
19/F
Annyit segítek, hogy 18 fölötti kell, hogy legyen, mert fiatalabban nem lehet kasszázni.
16L diákmelós
Szóval tudod hogy hol dolgozik, de te a neten keresnéd meg ha tudnád a keresztnevét?
WTF ember... Max a többi vásárlónak okozol fennakadást ha leszólítod, de kivárhatod amíg pangás van a kasszánál és akkor odamész "fizetni".. Ha meg vannak mögötted, akkor meg várnak pár percet, nagy ügy.
Szerintem senki nem fog arrébb tessékelni, hogy NA JÓVANNMÁ ERIGGY INNÉT TE A KASSZÁSTÓL ÉS NE ISMERKEDJÉ MERT KIFIZETNÉM A FARHÁTAMAT EH.. Ilyen nem létezik, még ebben az országban sem.
lim x->∞ ( x^(1/x)) * lim x->∞ (65x^3 / 5x^3) + lim x->∞ (10x^3 / (x^3 - 3x^2 + 10x)) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!