Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megtalálni a lányt?
Kb másfél hete voltam bent vásárolni a legközelebbi városban az egyik tescoban. A pénztárban ahol fizettem egy nagyon szimpatikus lány ült, szerintem diákmelózik ott mert ránézésre 16-18 évesnek tippeltem volna. Azóta nem voltam ott vásárolni, de nyílván egy ilyen helyen nem is illő ismerkedni, elég hülyén nézne ki ha fizetés közben szólítanám meg :/ nagyon ritka, hogy egy lány ránézésre ennyire megfogjon, de őt azóta sem tudom elfelejteni. Egyébként nagyon szerénynek, aranyosnak tűnt. Neten nyílván esélytelen megtalálni, mert a keresztnevét sem tudom. Hogyan találhatnám meg, várjak az üzlet előtt amíg végez a munkával?
19/F
Talán úgy,hogy ő is olvassa a gyakorit.
Én diákmunkázok a Tescoban, de nem használom a létező névkartyám.
Melyik településen volt ez a bizonyos Tesco?
Én is arra szavazok, hogy fizetésnél próbálj meg beszélgetést kezdeményezni!
A múltkor itt olvastam egy nagyon jó hozzászólást! Ugyan ez a szitu volt: hogyan szólítsa meg a pasi a pénztáros lányt?
Valamelyik termékről, amit vettél, kérdezd meg tudja-e milyen? (akár egy szalámi vagy kolbász vagy kenőmájas)
Ha azt mondja nem tudja milyen lehet akkor lehet egy olyan válaszod: Ha megadod a teló számod szívesen felhívnálak és elmesélném!
A többi már csak szimpátia kérdése!!
Sok sikert! :-)
Sok sikert!
Habár, ha engem egy korombeli srác megkérdezne, hogy milyen az a kolbász, vagy szalámi, nem nagyon tudnám komolyan venni utána :D
#6 Jogos!!! :-)
Kérdező! Inkább befőttet vegyél! :-D
#5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!