Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megtalálni facen vagy instán vagy valahol egy lányt akit csak látásból ismerek, és nem is tudom a nevét?
Tippeld meg kb hány éves, hova valósi.
Melyik busszal jár, honnan hova?
Ezek már jó kiindulási pontok
Akkor nem te vagy a Buszos Srác.:((
De amúgy nekem ugyanez a problémám, csak ti legalább fiúk vagytok, társadalmilag oké, ha kezdeményeztek. Én meg csak egy dilis lány vagyok, aki évek óta hatalmas fanja egy helyes (vagy szerintem helyes) fiúnak a buszon, és tök furán jönne ki, ha odamennék hozzá.
De ti! Ti férfiak vagytok, nektek kell kezdeményezni! Lehet, hogy a lány is odavan értetek titokban és ha ráköszöntök, elolvad, mint fagyi a motorháztetőn!
Szóval tegyétek meg!
Az összes lány nevében.
Ez a legnagyobb baromság, hogy csak a srác kezdeményezhet. Hallottál már a flörtről? Mosoly, szemkontaktus stb... Ha pedig ezeket nem veszi észre hagyd a francba.
Szerintem te nem olvastad el figyelmesen, mit írtam.
Azt írtam, hogy MENJENEK oda hozzá, mert az náluk TÁRSADALMILAG elfogadottabb, stb.
Nem mondtam, hogy nem nézek rá szépen, meg ilyesmi. Csak azt, hogy nem merek odamenni hozzá, hogy szia, mi a helyzet.:D Mert NEKEM fura lenne.
Kérdezd meg leülgetsz e mellé, 7es
Kérdező szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!