Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiszemeltem egy srácot. Látásból ismerem. Hogyan ismerkedjek vele? Nem fogom látni jó hosszú ideig.
Hali ^^
Eléggé kétségbe vagyok esve. Nagyon megtetszett ez a srác. Amit tudtam tenni, hogy bekövettem instagramon, nagyon más nem jutott eszembe, viszont nem követett vissza. Nem fogom látni valószínűleg novemberig, addig meg nem akarok várni. Kezdjek el vele instagramon beszélgetni? Azt se tudom, hogy van e barátnője. Szerintetek mi legyen? Nem akarom veszni hagyni.
Hát.. Mai nap ráirt egyik barátnőm (ők is ismerik egymást látásból), dumáltak 10 percet, majd megjelent az idegbeteg barátnő. (Nem hazudok, szerintem tényleg idegbeteg, azzal fenyegetőzött, hogy megveri a barátnőmet, ha nem száll le a pasijáról.. A nagy beszélgetés annyiból állt, hogy megkérdeztük hanyadikos, mit sportol, illetve mennyi lett a meccsük eredménye (mert mint kiderült, hétvégén volt focimeccse) és reagált rá annyit, hogy "Az jó, gratulálok")
Szóóóval igen, azt hiszem ez bukta. Azért köszi szépen ^^
Facebookon egyáltalán nem aktív. Annyi nagy dolog van a facebookján, hogy a profilképén szívecske reakció van a csajtól.. És így ennyi :D
Szóval nem tudom, mennyire nagy kapcsolat :D
Élőben nem tudtam kezdeményezni (paranoiám miatt itt nem fejteném ki).
De azt hiszem hagyom.. Ha barátnője van (akár mennyire idegbeteg), de nyilván nem fogok beleavatkozni, pláne hogy nem is ismerem.
Köszönöm szépen mindenkinek ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!