Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom kiszűrni, hogy melyik lány akar hosszú párkapcsolatot? Unom hogy folyton egyedül vagyok. Honnan tudom hogy melyik lány vágyik romantikára, memlyik azaz otthonülős/mozizós lány?
16 éves lány vagyok, pont olyan amilyet kerestek. A rossz hír, hogy van barátom. Viszont ő 23 éves.
Annyit mondok félig meddig az életkorotok is közbe játszik az ilyen dolgokban. A hozzám hasonló lányok a velünk egykoru fiúk közül elsőre mindig az olyat fogják ki átlagban aki 0-24 a gép elött rohad és k_rva anyázik. Utána ha kapcsolatba keveredik a csaj akkor is az idősebekkel.
Én lány ként keresek komoly párkapcsolatot szerintem nem igazán tudod szűrni hogy ki akar csak majd az első randin\beszélgetésnél derülki
16L
Én 16 éves lány vagyok,és ha tehetném,azzal jönnék össze először,akivel majd akár le is élem az életem.
Nevetségesnek tartom ha valakinek ennyi idősen 1-2 hetes kapcsolatai vannak úgy,hogy ezalatt a két hét alatt már életemnek hívják egymást.
Ahogy az előttem szóló mondja,a fiúk válogatósak.
Nekem nincs egy igazán átlagos külsőm,ami a mai srácoknak tetszene.
Arra pedig réges régen rájöttem én is,hogy ha lesz valakim,az nem most lesz. Nálam 4-5 évvel idősebb fiúk közelednek csak felém,akik azt hiszik,hogy mivel fiatalabb vagyok,az egyenlő azzal is,hogy naív.
Kevesen vesznek komolyan,én pedig pont ezt nem szeretném.
Nem igazán lehet kiszűrni, meg kell hozzá ismerni az embert. Minden ismerősöm aki egy tartós kapcsolatot szeretne kapcsolatban van, vagy visszautasít mindenkit 🤷 én se találok megfelelő embereket
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!