Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél olyannal aki nem rég szakított az exével?
Figyelt kérdés
Azt mondta teljesen túl tette magát. Viszont kérdezett tőlem olyanokat amik a régi barátjára voltak jellemzők és, hogy én is olyan vagyok-e. Neki egy "mérgező" kapcsolata volt és nem akar mégegyszer olyannal össze jönni. És ezért kérdez tőlem olyat amit a régi barátjában utált2022. júl. 22. 22:22
A kérdező szavazást indított:
Nincs ezzel semmi ismerkedj vele tovább
Menekülj tőle még kell neki az előző
23 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nem érdekel még az sem ha van párja. Ha szereti mellette marad úgyis, szóval igen. Az hogy "mérgező" ez már csak szleng arra hogy amúgy mindenből a tökéletes kell...szóval én ezt speciel hagynám a p..ába. Vagy ha nem azért utána járnék mit is gondol ez alatt, mert lehet egy totál lelki roncs lett amúgy már belőle (sokszor jártam így) a nőkkel.
2/4 anonim válasza:
Pár hónapod van vele utána vissza fog menni hozzá
Ilyenbe én párszor belementem szóval tanulj belőle
3/4 anonim válasza:
Én két hónappal szakítás után ismertem meg a párom, és azóta hét hónapja vagyunk együtt. Az előző kapcsolatomban szerettem az exem, de én szakítottam vele, mert méltatlanul bánt velem. Én ugyanúgy hasonló kérdéseket tettem fel jelenlegi páromnak, mert féltem, hogy ő is olyan lesz, mint az exem. Szóval van ilyen. Viszont egyszer egy hónap "járás" után engem is elhagyott egy srác, mert rájött, hogy még nem tette túl magát az exén... de pár hónap után ő is keresett, hogy megbánta 😃
4/4 anonim válasza:
Nem. Főleg, ha úgy kezdi randin, hogy most szakítottam, ezért és ezért, meg látod rajta, hogy elszomorodik, akkor menekülés. Lelki szemetesládát keres, nem pedig új párt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!