Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ez az aplikáció?

Figyelt kérdés

Tiktokon láttam egyszer egy appot ami lefordítja a beszélgetéseket így lehetőség van a külföldi pasikkal ismerkedni. Esetleg tudjátok melyik ez az aplikáció?

18/L

2022. júl. 11. 21:09
 1/4 anonim válasza:
Google Fordítóban is van ilyen ha a letöltött alkalmazást használod telefonon.
2022. júl. 11. 22:43
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

Minek akarsz ismerkedni külföldiekkel, ha nem érted mit mondanak? Élőben is bepötyögnéd a beszédét, vagy mi?

Lehet csak én nem értem.

2022. júl. 12. 10:10
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem tudsz angolul akkor inkább bele se kezdj. Mint ahogy a fölöttem és írta élőben is azt használnád, vagy mi a koncepció?
2022. júl. 12. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Valszeg sok ilyen app van Telegram pl letudja fordítani az üzenetet ha rányomsz és egész jól is néhány hibával persze

De ha nem tudsz angolul akkor tényleg értelmetlen külföldiekkel próbálkoznod

2022. júl. 20. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!