Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok összejönnétek alacsonya...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok összejönnétek alacsonyabb sráccal?

Figyelt kérdés
Aki nemleges választ adna, az még akkor sem, ha inteligens, nem sznob, helyes, őszinte, vicces, mindíg jó illata van? Stb.. Elsődlegesen a 170+ csajoknak szól a kérdés, 165 vagyok.. Írjatok kort kérlek, koszonooom:)

2022. júl. 9. 22:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Én igen.

Más kérdés hogy a barátom adna egyáltalán esélyt, amikor fölé tornyosulok?

178cm/L

2022. júl. 9. 22:03
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ, hogy mennyi az annyi. Pár centi nem zavarna.
2022. júl. 9. 22:04
 3/12 gagexbabexx ***** válasza:
94%
Háát... Nekem elég fontos, hogy a srác magasabb legyen, vagy minimum egymagas velem. Alacsonyabbal olyan furcsa lenne. Így valószínűleg nem jönnék össze ilyen sráccal, nagyon-nagyon meg kellene fognia ahhoz, hogy járjak vele.
2022. júl. 9. 22:04
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Nem, ez nekem túl nagy különbség lenne.

17L, 182cm

2022. júl. 9. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Személy szerint én nem, mert valószínűleg nagyon feszengenék. Nagyon tetszenie kellene az adott embernek. Habár nem vagyok túl magas, olyan 171-173 körül, komplexusból adódóan mindig összehúzom magam, és görnyedt a testtartásom, ha nem figyelek rá. Ez az én butaságom.

Szóval nekem a fiú legyen magasabb, mint én, vagy minimum egymagas velem

2022. júl. 9. 22:22
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
175 cm vagyok, igy a 165 mar nagyon nagyon alacsony lenne hozzam. Par centit meg el tudnek kepzelni, bar ahhoz is nagyon meg kell fognia a sracnak, de 10 cm minuszt mar nagyon nehezen. Persze, ha valahogy megis beleszeretnek egy ilyen sracba, akkor nem erdekelne a magassaga :)
2022. júl. 9. 22:25
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Hát én fiú vagyok és alacsony. Viszont nem tudom magam elképzelni magam egy magasabb lánnyal, csak azt ha majd növök. Nekem vmiért az a minimum, hogy egymagas legyek vele. De nem ez lenne a kizáró tényező
2022. júl. 9. 23:43
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
171-2 vagyok, nem olyan sokkal magasabb, szóval nem lenne kizáró ok, de hátrány lenne sajnos. De ha minden más stimmel akkor nem lenne baj :)
2022. júl. 10. 06:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem valószínű.

Régebben zavart a magasságom, és egy alacsony fiú mellett pedig még magasabbnak érezném magam, ami elég kellemetlen érzés számomra.

2022. júl. 10. 22:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ez nem lenne kizáró ok
2022. júl. 11. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!